Geen wedstrijden

Agenda

2021

22 okt : Oktoberfest, locatie: clubhuis

3 nov: ALV OMNI, locatie: clubhuis

19 dec: Hans Rasker toernooi, locatie: Hof van Salland

27 dec: Top 2000 quiz, locatie: clubhuis

2022

2 jan: Nieuwjaarsreceptie DSC, locatie: clubhuis

8 & 9 jan: Boerenkool toernooi, locatie: Hof van Salland

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

Alle wedstrijden worden gespeeld

in de enige voetbal-ARENA van Diepenveen

“Hof van Salland”

“That’s another cook”

Op zaterdag 8 en een zondag 9 januari 2022 wordt het jaarlijkse “Boerenkooltoernooi” van vvDiepenveen gehouden. In de sportzaal van het Hof van Salland aan de Dorpsstraat 30 te Diepenveen.
Kijk hier voor de uitslagen
Kijk hier voor de teamfoto’s
Het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi, dat sinds ca. 1975 wordt gehouden tijdens de winterstop, is vooral bedoeld als opstart van de tweede seizoenshelft.
De toenmalige JeugdCommissie vond het een leuke activiteit om in de winterstop een toernooi te organiseren voor onze jeugd. De wedstrijden vonden plaats in de gymzaal van het dorpshuis. Er werden tegenstanders uitgenodigd uit Deventer en na het toernooi werd er met z’n allen boerenkool gegeten in het clubhuis. Dat was nog op het oude complex bij de tennisbaan aan de van Crommelinlaan. Er werden moeders gevraagd om een pan boerenkool te brengen en de jongens aten dat samen met de tegenstanders op.
Op een gegeven moment werd het toernooi niet meer geregeld. Er was op dat moment geen organisatie meer. We hebben het toen weer nieuw leven ingeblazen. De jeugdafdeling was echter zo groot geworden dat we besloten om er een onderling gebeuren van te maken. Het enthousiasme was zo groot dat we met het onderlinge gebeuren zijn door gegaan. Eerst ook nog met de moeders die de boerenkool maakten thuis, later met moeders die boerenkool in de Hof van Salland maakten. De boerenkool is helaas niet meer, maar een broodje worst voldoet ook prima.

Het Boerenkooltoernooi wordt georganiseerd door diverse vrijwilligers onder begeleiding van de Boerenkoolcommisssie, bestaande uit :

  • Bjorn de Grutter
  • Wiebe Hofstra
  • Theo Ekhart
  • Rudie Jansman
  • Harry Nieuwenhuis: za. avond JO17- JO19

Zij zijn bereikbaar via mailadres: boerenkooltoernooi@vvdiepenveen.nl

Klik HIER voor de spelregels

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma