Wedstrijd eerste elftal – 25 april

Agenda

2024:

  • 15/16 – 06: Gerritstoernooi
  • 22/23 – 06: Voetbalkamp

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Onze spelers van JO9-1 hebben sinds midden april nieuwe wedstrijdshirts en trainingspakken. Holland Auto’s heeft de shirts gesponsord. Het bedrijf is actief en gespecialiseerd in import, export en verkoop van auto’s vanuit haar vestiging aan de Groningerstraat 15a in Deventer (www.hollandautos.nl). Zusterbedrijf BPMtotaal voorziet het elftal van trainingspakken. BPMtotaal heeft jarenlange ervaring in het importeren van auto’s en verzorgt het gehele importproces inclusief administratie daarvan (www.bpmtotaal.nl).

Diepenvener en eigenaar Goran Hodzic licht toe waarom hij sponsor van onze club is geworden: ‘In dit team speelt mijn zoon Dani en de shirts waren nog niet voorzien van een sponsoraanduiding. Een goed moment vond ik om daar wat aan te doen. En het is ook leuk om de jongens en de club te helpen door dit mogelijk te maken. Het biedt mij ook betrokkenheid bij de club. Als aanvulling heb ik de jongens ook een DSC-trainingspak voorzien van hun eigen intialen aangeboden. ‘

Voor onze club is het mooi dat bedrijven zoals Holland Auto’s de club financieel willen ondersteunen en daarnaast een bijdrage kan leveren aan een goed verzorgde uitstraling van de club op wedstrijddagen.

Op de elftalfoto staat Goran achter zijn zoon Dani in het midden.

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl