Geen wedstrijden

Agenda

2021

22 okt : Oktoberfest, locatie: clubhuis

3 nov: ALV OMNI, locatie: clubhuis

19 dec: Hans Rasker toernooi, locatie: Hof van Salland

27 dec: Top 2000 quiz, locatie: clubhuis

2022

2 jan: Nieuwjaarsreceptie DSC, locatie: clubhuis

8 & 9 jan: Boerenkool toernooi, locatie: Hof van Salland

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

Met de Sam Beukema Academy willen wij een extra springplank bieden aan alle jeugdspelers die maar al te graag hetzelfde pad als Sam Beukema willen bewandelen. Met een cyclus in het voor- en najaar op de vrijdag willen wij onze jeugdspelers met inzet, motivatie en enthousiasme helpen om het beste uit zich zelf te halen.

De Sam Beukema Academy heeft veel te bieden. Los van de ‘normale’ trainingscyclussen bieden wij ook individuele training aan. Individuele trainingen worden gegeven aan groepjes met niet meer dan 4 kinderen. Dit zodat er optimaal aandacht gegeven kan worden aan elk individu. Daarnaast organiseren wij voetbaldagen en het zogenoemde voetbal & fun. Daarbij trainen we en doen we veel voetbal gerelateerde spelletjes. Een groot genot voor de echte voetballiefhebbers!

Tijdens de cyclus gaan we veel bezig met het verbeteren van de technische vaardigheden. Veel techniek-oefeningen waarbij veel balcontact centraal staat! (Denk aan dribbelen, passeerbewegingen, 1vs1, omschakelvormen etc.) Ook gaan wij veel bezig met het verbeteren van de (loop)coördinatie.

De individuele trainingen staan in het teken van het verbeteren van de persoonlijke vaardigheden. Er wordt getraind in kleine groepjes, ingedeeld op niveau en leeftijd onder begeleiding van enthousiaste, ervaren (jeugd)trainers.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma