Zomerstop

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Voor het seizoen 2024-2025 is vv Diepenveen op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor de JO19-1. De trainer/coach van het elftal verzorgt twee keer per week de training en is op zaterdag aanwezig bij de wedstrijden en periodiek bij het trainersoverleg. De trainer/coach is bij voorkeur in het bezit van het KNVB Voetbalcoach 1 (UEFA C) diploma (of wil deze opleiding gaan doen) en heeft affiniteit met het trainen van deze leeftijdsgroep.

VV Diepenveen

VV Diepenveen is een dorpsclub waarbij presteren, ontwikkelen en gezelligheid hand in hand gaan. De club beschikt over twee nieuwe kunstgrasvelden waardoor er altijd onder goede omstandigheden getraind en gespeeld kan worden.

Contact

Ben jij enthousiast, wil je jezelf ontwikkelen en wil je meedenken binnen ons technisch voetbalbeleid.
Solliciteer dan door een mail te sturen met je CV naar technischecommissie@vvdiepenveen.nl of neem contact op met Marco Klein Ovink (06-25442954) of Sander de Casparis (06-24761896).

Afmelden

Stuur een bericht naar: