Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

De trainers voor de jeugdselectieteams zijn bekend voor het seizoen 2022-2023. In december en januari heeft de Technische Commissie alle gesprekken afgerond en daaruit is een mooie trainersstaf gerold.

O19-1

Dave Willemsen is volgend seizoen trainer van O19-1. Hij gaat daarmee een leeftijdsgroep hoger en dat past in zijn ontwikkeling als trainer. Dave deed voorheen de O15-1 en de O17-1 binnen onze club en is voor het vijfde jaar verbonden aan VV Diepenveen.

Twan Bolink, nu nog trainer van O19-2 en al jaren actief als trainer binnen onze vereniging wordt assistent-trainer van O19-1. Twan gaat het komend half jaar zijn pupillencursus afronden en na de zomervakantie wil hij starten met Uefa C (TC 3). Twan is een jongen van de club en heeft deze kansen absoluut zelf verdient.

O17-1

Mathijs Bolink, dit seizoen actief bij O11-1, maar verder natuurlijk actief als trainer bij Sam Beukema Academy en organisator van de sportdagen in de vakanties, gaat komend seizoen de O17-1 trainen. Mathijs is een graag geziene trainer bij de jeugd en zijn enthousiasme moet een aanstekelijke werking gaan krijgen op de nieuwe O17-1. Ryan Gerritsen, al jaren actief bij de jeugd, wordt assistent-trainer en vervuld daarmee een rol die hij zelf graag heeft en belangrijk is voor onze vereniging.

Mathijs Bolink

O15-1

Daan den Boer is komend seizoen trainer van O15-1. Een mooie uitdaging voor hem die hij zelf heeft afgedwongen als trainer van O13-1 en assistent bij de huidige O19-1. Daan is rustig, overziet alles en geeft leuke/leerzame oefenstof. Komend seizoen gaat hij zijn Uefa C (TC 3) halen en ook daarmee zet hij een stapje vooruit.

Siemen Schokker, op dit moment voor het eerst assistent-trainer bij O13-1, blijft komend seizoen aan de jeugdopleiding verbonden als assistent-trainer van O15-1. Zijn coachende rol richting de individuele speler is van enorme waarde en daarom is de club blij met Siemen.

O13-1

De O13-1 staat komend seizoen onder leiding van Gijs Korderijnk. Hij zal het team begeleiden samen met Mike Roetert. Gijs rond dit seizoen zijn Uefa C af en heeft bewezen bij de O13-2 en O13-3 dat spelers uit zijn hand eten. Dit, in combinatie met zijn ambities, heeft voor deze keuze gezorgd. Mike is al jaren het maatje van Gijs en naast zijn trainerschap valt de keeper van O19-1 ook met enige regelmaat in als keeperstrainer. Dit duo is dan ook enorm waardevol voor de vereniging.

Mike als keeper bij zijn O19-1

O11-1

Een ander duo dat komend seizoen instant blijft is Gijs van den Arend en Mark Stegink. Zij gaan aan de slag bij Diepenveen O11-1. Gijs is al een aantal jaren trainer binnen de club. Zijn rustige manier van coachen in combinatie met leuke oefenstof maakt hem een uitstekende trainer voor de O11-1. De samenwerking met Mark is hartstikke goed. Op een enthousiaste, vriendelijke manier is Mark individueel met spelers bezig en dat zorgt voor een goede combi met Gijs.

Mark Stegink en Ryan Gerritsen

Ander nieuws

Aan het einde van het seizoen nemen we, binnen de jeugdopleiding, afscheid van Gerben Klinge en Dennis Roetert. Gerben en Dennis trainen dit seizoen de O15-1 en doen het zeer verdienstelijk in de hoofdklasse. Volgend seizoen zullen zij als trainer niet actief zijn maar blijven ze als voetballer aan de club verbonden. Gerben een heeft mooie baan verdient nadat hij zijn studie heeft afgerond en Dennis heeft prachtige studieplannen om veel ervaring op te doen. Wij wensen beide mannen daarmee heel veel succes en weten als vereniging dat we altijd een beroep kunnen doen als dat nodig is. Dank mannen!

Reactie TC/HJO

We zijn erg tevreden over onze nieuwe trainersstaf. Alle trainers zijn jongens van onze eigen vereniging en een ieder heeft zijn ambities. Juist dat enthousiasme zorgt ervoor dat onze trainers ieder jaar een stapje vooruit zetten en daarmee maken ze onze jeugdspelers enthousiast en nemen ze de spelers mee in hun ontwikkeling.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma