Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Beste Sporter van DSC,

Zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt worden er diverse acties georganiseerd om ons DSC-clubhuis gereed te maken voor de toekomst. We streven naar een gezellig, comfortabel en uitnodigend clubhuis dat ook nog eens fors verduurzaamd is door isolatie, duurzame installaties en zonnepanelen.

Een belangrijk initiatief om financiering mogelijk te maken is het uitgeven van obligaties. Deze obligaties leveren voordeel op voor DSC, én ook voor jou!

Door het lenen van geld aan DSC, gekoppeld aan een gift, ontvang je rente die hoger is dan de kosten voor de gift; dit komt door de fiscale aftrekbaarheid van de gift. Je ontvangt dus jarenlang aflossing + rente!

DSC ontvangt op haar beurt een gift die hoger is dan de rente die zij uitbetaalt.

Deze vorm van obligaties is al toegepast door tal van verenigingen en is geaccepteerd door de belastingdienst. Op de site https://obligatieplan.nl/dscdiepenveen vind je een nadere toelichting.

We willen alle leden (en hun ouders) de gelegenheid geven te profiteren van deze obligaties. Wij hopen van harte dat je meedoet. Nogmaals, zowel jijzelf als de club profiteren van het voordeel.

Toch nog vragen? Op 22 februari en 15 maart zijn er ’s avonds 19.30 uur informatiebijeenkomsten over het plan; deze zijn zowel fysiek als online bij te wonen. Geef je op via hoofdbestuur@dscdiepenveen.nl met vermelding van je voorkeursavond.

Bedankt alvast!

Namens het bestuur van DSC,

Paul de Groot, voorzitter.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma