Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Zondag 6 februari speelde Diepenveen 4 haar eerste competitiewedstrijd van 2022 in een nieuw outfit. Jolink Transport heeft een nieuw wedstrijdshirt beschikbaar gesteld voor het team. 

De geboren Diepenveners vader Marcel en zoon Luuk vormen samen transportbedrijf Jolink en toonden zich bereid om het team te sponsoren. De transportondernemer is gespecialiseerd in (internationaal) transport en handel in zand, grind, potgrond en meststoffen.

Het 4e elftal met de nieuwe shirts van sponsor Jolink Transport.

Marcel Jolink: “ik vind het mooi om te zien te zien dat een groep enthousiaste jonge voetballers samen elke zondag weer strijd leveren voor 3 punten. Daarnaast is mijn zoon betrokken bij team als leider.’ Aanvullend hierop meldt Luuk: ‘het is fijn om samen met vrienden op zondag bezig te zijn op het veld en daarvoor nu ook shirts te verzorgen. De nieuwe shirts geven het team een goede, passende uitstraling”.

Marcel en Luuk tonen een prima voorbeeld van lokaal betrokken ondernemerschap. Voor verdere bedrijfsinformatie zie www.jolinktransport.nl. Het voetbalbestuur van DSC is blij met de sponsoring en ondersteuning voor het 4e seniorenelftal.

Marcel en Luuk Jolink tonen het nieuwe wedstrijdshirt voor Diepenveen 4.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma