Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Clubhuis “de Zunnebargh” is 30 jaar oud en aan een grondige opknapbeurt toe. Om deze reden wordt er een grote verloting georganiseerd ten bate van de renovatie van ons clubhuis. Het clubhuis zal een zeer grote verbouwing ondergaan. Er komt onder andere een nieuw dak, een prachtig overdekt terras en de kleedkamers zullen worden aangepast. Ook zal er aandacht zijn voor het energie zuiniger maken van het gebouw.

Naast dat een deel van de opbrengst wordt besteed aan deze renovatie is een groot deel van de opbrengst beschikbaar voor mooie prijzen (met dank aan Diepenveense ondernemers). (tekst gaat verder onder de afbeelding)

De loterij bestaat uit 10 trekkingen. Iedere 1 woensdag van de maand vindt er een trekking plaats. Een lot kost €100,- per stuk, waarmee je alle 10 de trekkingen meedoet. Je kan ervoor kiezen deze €100,- in 1 keer te betalen of in 10 maandelijkse termijnen van € 10,- per maand. Betaling geschiedt door middel van een automatische afschrijving. De eerste trekking zal zijn op 2 maart 2022. Daarna iedere maand t/m de superronde in december. Klik hier voor de prijzen!

Iedere trekking zal er 1 hoofdprijs verloot worden (bij de laatste trekking 2 hoofdprijzen) en meerdere andere mooie prijzen. De trekking zal maandelijks officieel geschieden door notariskantoor Tap & van Hoff uit Lochem. De uitslag van de trekking en de prijsuitreiking zijn vervolgens diezelfde maand op een nog nader te bepalen feestelijk avond. Een overzicht van de prijzen per trekking en de feestelijke avonden zullen wij communiceren via de website en de Social Media kanalen (Facebook/Instagram/Twitter).

De start van de verkoop is gepland vanaf 22 januari 2022. Reserveren kan alvast, dit doe je bij de voorzitter van jouw afdeling. Er wordt dan contact met je opgenomen om de machtiging te ondertekenen. Hierna krijg je je (winnende?) lot.

Afdeling Handbal               Bert Middeldorp               bertmiddeldorp@home.nl

Afdeling Biljarten               Jan Berends                       jengberends@concepts.nl

Afdeling Tafeltennis          Henk Garst                         garst@concepts.nl

Afdeling Jeu de Boules     Heintje Egbers                   255heintje@hetnet.nl

Afdeling Volleybal              Marjolein Orie                  marjolein.orie@outlook.com

Afdeling Badminton          Jan Willem Wesselink      dsc.bad.vz@gmail.com

Afdeling Nordic Sports     Otto Cazemier                  info@nordicsports-diepenveen.nl

Afdeling Gymnastiek        Lean Kolkman                   voorzitter.dscgym@gmail.com

Afdeling Voetbal                Harry Nieuwenhuis          voorzitter@vvdiepenveen.nl

Vrienden van..                    Tonny Hazeleger              vriendenvandsc@gmail.com

Wees er snel bij, er zijn tenslotte maar 250 loten (op=op). We hopen dat je meedoet en zien je graag op 1 van de feestelijke prijsuitreikingen.

Groeten, De Loterij commissie.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma