Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

En wat een prachtige dag is het geweest!
Een dag die in het teken stond van samen sporten, sportiviteit en hier samen van genieten.
Lees hier het verslag en bekijk de foto’s.

Zondag om 9 uur melden de eerste spelers zich al bij vv Diepenveen. Samen met hun ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes was het genieten op en rond het veld. De allerjongsten van vv Diepenveen, de Mini’s van 5 en 6 jaar namen deel aan het Sterren League toernooi. Marion nam de organisatie op zich en heeft hiervoor een draaiboek gemaakt. Waardoor het voor iedereen duidelijk was wat er van hun werd verwacht. De Sterren League is een maandelijks toernooi voor de voetballers en voetbalsters uit de inloopgroep. Het toernooi wordt per toerbeurt georganiseerd door de deelnemende verenigingen (SC Deventer, vv Holten, Koninklijke UD, Blauw Wit, RDC, Sportclub Wesepe, Witkampers en vv Diepenveen).

En dit was toch even anders. Geen onderlinge partij, maar tegenstanders van een andere club. Koninklijke UD, RDC en Holten waren te gast. Voor de meeste jongens en meisjes best wel spannend. Na het verzamelen voor de kantine werd er om 10.00 afgetrapt voor de 1e van in totaal 3 wedstrijden van ieder 10 minuten. Na de 3 wedstrijden werd er afgesloten met penalty’s op een grote goal.

Er werd fanatiek gestreden door de jongens en meisjes waar het plezier voorop stond. Er waren wel 80 spelers samen met hun leiders aanwezig op en rond het veld.
Een uur lang genieten. En als afsluiting van een perfect toernooi een heerlijk ijsje.

Traditie bij de Kick-Off van voetbalvereniging Diepenveen is het ouderkind toernooi. Het concept bestaat uit, hoe kan het ook anders, een wedstrijd van de kinderen tegen de ouders. In totaal zijn er 4 teams met 40 spelers die de strijd aandurven. Zij strijden voor de eer, de gezelligheid en het plezier in sport en spel staat voorop. Het woord panna klinkt wanneer een voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander heen poort en de bal in bezit houdt. Let op ouders laat je niet poorten! We zien dat de vaders en moeders dit niveau niet aan kunnen. Voor de ouders zit er niets anders op dan hun meerdere te erkennen. Wel heel dapper om in sporttenue deze uitdaging aan te gaan. En Herman het tenue staat je nog goed ha ha.


Naast al deze sportiviteiten speelt het selectieteam Diepenveen 2 op het hoofdveld tegen Lemelerveld 2.

Het eerste kwartier gaat de wedstrijd gelijk op. Daarna neemt Diepenveen het initiatief. Een mooie aanval over vele flanken resulteert in een mooi doelpunt. De ѐѐn – nul staat op het scorebord. Helaas blijft het hier ook bij voor Diepenveen! Lemelerveld is te sterk en komt terug en loopt uit naar een 7-1 overwinning.

Het damesteam van Diepenveen speelde vandaag tegen de bezoekers uit Wijhe.
Dit was de eerste competitiewedstrijd voor dit nieuwe team. Diepenveen wist deze wedstrijd met mooie doelpunten te winnen met 5-2 en staat hierdoor op de derde plek van de ranglijst.

Goed gedaan en ga zo door met z’n allen!

Diepenveen 1 speelde de eerste competitiewedstrijd tegen Warnsveldse Boys.

De wedstrijd begint met een paar kansen voor Diepenveen, maar de keeper van Warnsveld laat zien waarom hij onder de lat staat. De Ballen mogen er vandaag niet in! Beide ploegen gaan de rust in zonder doelpunt, stand 0-0. In de tweede helft weet Warnsveldse Boys beter met de kansen om te gaan en ze komen op voorsprong. Later benutten ze de kans en zetten ook de 0-2 op het scorebord. Diepenveen krijgt de uitgelezen mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd door een makkelijk gegeven penalty. Maar je raad het al…. De keeper van Warnsveld laat dat niet gebeuren en stopt de penalty.

De eindstand na negentig minuten is 0-2.

En toch blijft het hoogte punt bij Diepenveen. Roy Nieuwenhuis speelt zijn zoveelste wedstrijd en na 10 jaar in het 1e gespeeld te hebben gaat hij een stapje terug doen. Meer tijd voor het gezin. We gaan hem bewonderen in het 2e. Na de wedstrijd blijven we even op het veld staan, een bedankje namens het bestuur en ook de spelers en begeleiders komen met een mooi cadeau, op de verpakking staat een gouden zaag met alle handtekening van de spelers en begeleiders. Bloemen worden in ontvangst genomen en mooie foto’s worden als bedankje gemaakt. Veel succes Roy en bedankt voor alles.

We willen alle vrijwilligers bedanken voor jullie bijdrage aan deze geslaagde dag! En natuurlijk alle deelnemers, bezoekers, toeschouwers en sponsoren bedankt!

Jan bedankt voor het maken van de mooie foto’s!

vv Diepenveen

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma