Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Op zondag 28 november om 12.00 uur stond het treffen tegen koploper De Hoven op ons programma. Sophie verzorgde het ontbijt voor een aantal speelsters die niet hadden ontbeten. Nadat er het nodige geld was binnen geharkt door wat boetes uit te delen aan laatkomers of vergeten items konden we ons dan toch echt gaan focussen op de wedstrijd.

Helaas moesten we aan deze wedstrijd beginnen zonder onze trouwe supporters… Dit was duidelijk wel iets wat wij misten, want in de beginfase waren we niet scherp en werd er dan ook een ongelukkig eigen doelpunt gemaakt vanuit een corner. De stand is 0-1. We stonden niet lang achter, want na een goed samenspel maakte Jessica Voortman de gelijkmaker, 1-1.
We hielden dit vast en voetbalden lekker. Achterin stond het goed en er werden kansen gecreëerd. Helaas was een balletje van onze keepster iets te kort ingespeeld, waardoor de bal werd onderschept. Dit werd gelijk afgestraft met een tegendoelpunt, we lopen achter de feiten aan en het wordt 1-2. Gelukkig werden we wakker en enkele minuten later maakte Daniëlle Cohen de gelijkmaker vanuit de corner, 2-2.

Hoekschop

We gaan de rust in met een 2-2 stand en kwamen tot de conclusie dat we niet ontevreden zijn. We hebben veel en grote kansen gecreëerd, die helaas niet goed benut zijn allemaal. Met goede moed beginnen we aan de 2e helft.

Een mooie kans binnen het zestienmetergebied.

De 2e helft waren we wat nonchalanter, maar wisten de 2-2 stand te houden. Onder andere door een goed ingezette tackle van Maud Paalman op de bal in het zestienmetergebied. Door een kleine onenigheid in het veld met de coach van de tegenstander werd de wedstrijd wat feller. Er werden nog wat kansen gecreëerd in beide richtingen, maar die werden aan beide kanten niet benut. De wedstrijd werd afgefloten door scheidsrechter Paul de Groot en de eindstand 2-2 was een feit. Met tevreden koppies verlieten we het veld.

Er werden nog wat kansen gecreëerd in beide richtingen

Voorlopig staan wij nu op een gedeelde eerste plek en was dit wellicht onze laatste wedstrijd van 2021.
We hopen jullie onze volgende wedstrijd weer te zien langs de lijn!!

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma