Maandag 6 juni 14:00 uur

Agenda

2022:

17 t/m 19 juni: Voetbalkamp

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

VV Diepenveen en Go Ahead Eagles zijn partnerclubs van elkaar. Om deze binding met elkaar kracht bij te zetten is er in juli aan alle partnerverenigingen, en dus ook aan VV Diepenveen, een plaquette uitgereikt die in ons clubhuis een mooie plek krijgt. Bij deze uitreiking waren Wim Smeenk (TC) en Patrick Kieftenbelt (HJO) aanwezig om de plaquette in ontvangst te nemen. Omdat VV Diepenveen en Go Ahead Eagles partnerclubs zijn heeft VV Diepenveen zijn wensen m.b.t. initiatieven en activiteiten voor de jeugdopleiding bij de Deventer BVO neer mogen leggen.

Go Ahead Eagles heeft een aantal initiatieven en activiteiten in het leven geroepen waarbij de partnerverenigingen mogen aangeven aan welk initiatief of activiteit ze graag deelnemen. Dit is er veelal opgericht om kinderen leuke clinics te bieden of onze trainers de mogelijkheid bieden hun kennis verder te verbreden.

VV Diepenveen heeft daarom op de volgende initiatieven en activiteiten ingezet;

  1. Een train de trainers clinic voor de VV Diepenveen trainers door Go Ahead Eagles
  2. Een clinic voor onze keepers en keeperstrainers
  3. De mogelijkheid voor een aantal trainers om een stage te lopen binnen de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles
  4. Toegang tot de bibliotheek aan trainingen die Go Ahead Eagles gaat maken om te delen met de partnerverenigingen. Onze trainers kunnen daaruit nog meer oefenstof (naast ons eigen document dat gedeeld is in de trainersapp) halen voor de eigen trainingen.
  5. Een toernooi met de andere partnerverenigingen van Go Ahead Eagles.
Patrick Kieftenbelt ontvangt de plaquette van Eric Whittie (HJO Go Ahead Eagles)

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma