Maandag 6 juni 14:00 uur

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

Recent heeft Albert Heijn Middeldorp uit Diepenveen de sponsorovereenkomst voor jeugdelftallen verlengd. Het aantal gesponsorde teams is zelfs uitgebreid tot 11. De jeugdteams van JO10 tot JO19 lopen er weer drie seizoenen piekfijn bij met het logo van AH Middeldorp op de borst.

Rob Middeldorp, eigenaar van de AH-vestiging: ‘Ik vind het belangrijk dat de Diepenveense jeugd onbezorgd kan sporten. Door sponsoring van een groot aantal jeugdteams probeer ik dit in samenwerking met DSC mogelijk te maken. Zeker in deze onzekere corona-periode.’

Op de foto staat Rob samen met de junioren van JO13-2 in hun nieuwe geel-zwarte outfit.
Op de foto staat Rob samen met de junioren van team JO13-2 in hun nieuwe geel-zwarte outfit.

AH Middeldorp sponsort naast voetbalteams ook andere DSC-sportafdelingen. Daarmee toont Rob een prima voorbeeld van lokaal betrokken ondernemerschap.
Het voetbalbestuur van DSC is blij met de voortzetting van de prettige samenwerking.

Announcement

Afmelden