Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Beste spelers en ouders,

Op de achtergrond is er de afgelopen periode hard gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2021-2022. Hierbij is er meerdere keren gesproken met trainers en jeugdcoördinatoren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met deze nieuwe teamindeling weer een leuk seizoen tegemoet gaan, waarbij we verwachten eindelijk weer in competitieverband te zullen spelen.

Helaas hebben we dit seizoen (bijna) niet in competitieverband gevoetbald maar door het organiseren van vele onderlinge wedstrijden, zijn wij ervan overtuigd dat we dit jaar ook goed onderbouwde teamindelingen hebben.

Naast de goed onderbouwde teamindeling hebben we er voor gekozen om iedereen te laten spelen in het team waarvan wij denken dat hij/zij zich het beste ontwikkeld of het beste van toepassing is op de ontwikkeling van het individu. De teams zijn niet heel ruim, wat er voor zorgt dat spelers zoveel mogelijk aan het spelen toekomen. Maar waarbij we ook iedereen nodig hebben! Mocht jij nog een vriend/vriendin weten die bij VV Diepenveen wil voetballen dan zijn ze natuurlijk van harte welkom.

De Regio Cup van de KNVB gaat voor jeugdteams vanaf komend weekend van start. Het demissionair kabinet maakte vrijdag tijdens een coronapersconferentie bekend dat jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen weer volledig toegestaan zijn vanaf 5 juni. Bij vv Diepenveen hebben we besloten dat we meedoen aan de Regio Cup met de nieuwe teams. Vanaf woensdag 2 juni wordt er ook getraind met de nieuwe teams. Spelers die naar een andere vereniging gaan of stoppen aan het einde van het seizoen, kunnen nog meedoen aan de wedstrijden van de Regio Cup.

De ervaring heeft ons geleerd dat er na deze voorlopige indeling nog vragen kunnen zijn. Ook kan het zijn dat wij ondanks de controle een spelfout in een naam hebben laten staan.

In beide gevallen kun je dit via het mailadres technischecommissie@vvdiepenveen.nl  aan ons doorgeven.

Hieronder treffen jullie de nieuwe teamindelingen in PDF van onze jeugdteams aan voor het seizoen 2021-2022.


Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma