Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

De Sam Beukema Academy is op vrijdag 26 februari succesvol van start gegaan. 70 kinderen hebben zich aangemeld voor de trainingen van de eerste cyclus. Het enthousiasme van alle kinderen is prachtig om te zien. Op deze manier krijgt iedereen de mogelijkheid om extra te trainen onder leiding van jonge en enthousiaste trainers. Sam Beukema, oud-lid van VV Diepenveen, ondersteunt dit initiatief en is betrokken bij de eerste club uit zijn carrière.

Sam Beukema krijgt eigen Academy-shirt

Na afloop van de eerste training heeft onze Hoofd Jeugdopleiding, Patrick Kieftenbelt het Sam Beukema Academy shirt overhandigd aan Sam. In de Adelaarshorst was de centrale verdediger blij met zijn cadeau.

Eerste training

70 kinderen zijn tijdens de eerste training bezig geweest met het trainen van allerlei technische handelingen. Daarnaast hebben ze van Sam een opdracht meegekregen. Tijdens de eerste training is namelijk een challenge door Sam bedacht. De speler met de meest originele uitvoering krijgt een mooie prijs van Sam Beukema.

De trainers

De Sam Beukema Academy staat onder leiding van zeven trainers. Zij zijn gesponsord door David van Zijl. De kaasbaas uit Diepenveen heeft voor mooie polo’s en shirtjes gezorgd.

Mathijs Bolink
Jesse Westerweel
Beau de Bone
Gijs Korderink
Daan den Boer
Gijs van den Arend
Dave Willemsen

Foto’s

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma