Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

In het seizoen 2020-2021 is ons Hoofd Jeugdopleidingen Patrick Kieftenbelt samen met de Technische Commissie druk bezig geweest met het maken van ons jeugd- en selectiebeleid voor de jeugdafdeling. Dit heeft geresulteerd in een Technisch Opleidingsplan (TOP) waarin staat beschreven welke manier van spelen en trainen wij nastreven bij onze vereniging. Daarnaast vinden trainers er tips voor coaching en is er een link met oefenstof die wij onze spelers graag willen aanbieden.

Naast het TOP is er selectiebeleid geschreven. In dit document wordt uitgelegd op welke manier wij onze teams willen vormgeven, hoe wij spelers/speelsters willen ontwikkelen en op welke manier wij indelen. Helaas is het vanwege Corona niet mogelijk om dit in het clubhuis toe te lichten. Daarom heeft Patrick Kieftenbelt een presentatie gemaakt waarin alles wordt toegelicht. De presentatie en alle bijbehorende documenten kunt u vinden door te klikken op ‘lees meer.’

Hieronder vind je de presentatie over het Technisch Opleidingsplan van VV Diepenveen

Hieronder vind je de uitleg over het selectiebeleid.

De presentatie kunt u rustig lezen zonder bijbehorende uitleg. U kunt de presentatie hieronder downloaden.

Ook het volledige Technisch Opleidingsplan en het document van het selectiebeleid is terug te lezen. De documenten vind je hieronder.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma