Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Diepenveen, 11 juli 2021.
Hallo voetballers van vv Diepenveen,

De schoolvakanties zijn begonnen. Altijd een schakelmoment voor voetbalverenigingen om van het ene seizoen naar het volgende seizoen te gaan. Wat een raar seizoen was 2020/2021. We hopen dat we dat niet meer gaan meemaken op deze manier en dat we in augustus weer “normaal” kunnen starten.

Er is door de diverse commissies, ondanks de corona, toch volop gewerkt om straks in augustus er weer te staan. Dat gaat ons lukken en we hebben er zin in. De teams zijn ingedeeld. Niet altijd naar ieders tevredenheid, maar weloverwogen door de diverse technische commissies in samenspraak met de leiders/trainers. Vaak zie je dat er in een nieuw team het spelplezier snel weer wordt terug gevonden. Je krijgt via je leider/trainer te horen wanneer de 1 e training is en hoe de competitie/beker indeling er uit ziet. Dank gaat uit naar alle mensen die het afgelopen seizoen er wel hebben gestaan om ons door dit “corona” seizoen te slepen.

Heel prettig vinden wij het dat, ondanks de beperkingen, jullie voor het overgrote deel de club trouw zijn. Financieel is het een heel raar jaar en dan is het heel fijn dat de contributies gewoon kunnen blijven worden geïnd. Ook de sponsoren zijn ons praktisch allemaal trouw gebleven, dank daarvoor. Achter de schermen zij we bezig om een grote renovatie van ons clubgebouw/kleedkamers voor te bereiden. Het dak, de cv installatie en het energiezuiniger van het geheel dwingen ons daar min of meer toe. We komen hier in de jaarvergadering, medio oktober, graag op terug.

Zoals al eerder vermeld, je kunt ook in de vakantieperiode een balletje trappen op de velden. Houd je dan wel aan de regels zoals eerder met jullie gedeeld en denk vooral ook aan onze buren. ( zie ook de website).

Verder blijven we op zoek naar mensen die de club op diverse manieren kunnen ondersteunen in
bijv. een commissie, als trainer/leider of als “klusjesman”. Hieronder een paar vacatures die eigenlijk
per direct ingevuld dienen te worden. Ook als je iemand anders weet die geschikt kan zijn, graag
even een berichtje naar: secretaris@vvdiepenveen.nl. Yvonne Bolink zal je dan verder doorverwijzen
naar de betrokken commissie.

Gezocht:
– Trainer/coach 2 e elftal, 2x trainen ddw en begeleiden op zondag.
– Leider/coach van het damesteam op zondag, ondersteunen van deze nieuwe tak.
– Vrijwilligers coördinator van de afd voetbal, in kaart brengen van de vrijwilligers en onderhouden van het vrijwilligersbeleid.


Voor nu, een prettige vakantie gewenst en we hopen jullie allemaal weer terug te zien in augustus op ons mooie sportcomplex “de Zunnebargh”.

Groeten namens jullie bestuur, Harry Nieuwenhuis.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma