Zondag 28 november 14:00

Agenda

2021

19 dec: Hans Rasker toernooi, locatie: Hof van Salland

27 dec: Top 2000 quiz, locatie: clubhuis

2022

2 jan: Nieuwjaarsreceptie DSC, locatie: clubhuis

8 & 9 jan: Boerenkool toernooi, locatie: Hof van Salland

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

Namens de sponsorcommissie van vv Diepenveen stellen wij jullie graag voor aan de nieuwe shirtssponsors van Diepenveen 2 & Diepenveen 3! Dit zijn geen onbekende gezichten.

Doordat de competities er vorig jaar uitlagen, heeft het helaas langer op zich moeten laten wachten dan gehoopt, maar dit seizoen is het eindelijk zover. Welkoop Diepenveen heeft de overstap gemaakt van team JO17-2 naar Diepenveen 2. We zijn erg blij dat de Welkoop deze stap heeft willen maken en hopen op een mooi vervolg van de samenwerking. Voor wie de Welkoop nog niet kent, de Welkoop is gespecialiseerd in producten voor tuin en dier. Aan de Oranjelaan in Diepenveen vind je een ruim assortiment en deskundig advies.

Gorter IT Management heeft zich voor de komende jaren aan Diepenveen 3 verbonden. In het verleden is Gorter IT Management al eerder shirtsponsor geweest van vv Diepenveen en gelukkig durven ze dit avontuur nog een keer aan met één van de meest veelzijdige teams van Diepenveen. Gorter IT Management is gespecialiseerd in projecten op het gebied van Networking, Inter-Networking en Security. Ze beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van (complexe) netwerkprojecten, zowel nationaal als internationaal.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma