Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Nu het beter weer wordt en de zomervakantie er aan komt zien we steeds meer groepjes voetballers op en rond het complex om een balletje te trappen. Dit gebeurt vaak buiten de normale openingstijden (trainings- en wedstrijdtijden). We hebben daar geen moeite mee. Wel vraagt het enige discipline. Er liggen mooie velden, er zijn dure materialen en we proberen het complex wedstrijdklaar te krijgen voor het nieuwe seizoen.

Daarom even wat “spelregels” voor het gebruik buiten openingstijden. Er hangen bordjes aan de afrastering met daarop wat regels die eigenlijk heel normaal zijn. Je rommel opruimen, materiaal terugzetten na gebruik, niet roken/ drinken op de velden, de normale in- en uitgang gebruiken, fietsen/scooters in de stalling zijn daar voorbeelden van.

Maar het beperken van geluid is ook een belangrijke. Harde muziek is niet toegestaan en de eindtijd van 22.00 uur zien we graag gehandhaafd.  We hebben natuurlijk buren rondom het complex en daar willen we graag prettig mee blijven omgaan. Dat is in een woonwijk zo, maar ook op ons complex.

Dus….

Het is geen probleem als je komt sporten buiten de reguliere tijden, maar houd je aan de “regeltjes”. Lukt dit niet , dan zien we ons genoodzaakt om alsnog het complex af te sluiten en dat zou jammer zijn. Deel deze informatie met je vrienden en kinderen en spreek elkaar aan op afwijkend gedrag. Samen houden we het leuk.
 
Helaas kunnen we nog steeds geen wedstrijden spelen op dit moment. Nog even geduld.

Na de versoepelingen per 19 mei 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

  • Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Spelers vanaf 27 jaar mogen trainen in groepen van 30 personen en met inachtneming van onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugd en jongvolwassenen t/m 26 jaar geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.
  • Alle kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Voorlopig gaan wij er vanuit dat we in augustus wel weer kunnen starten met voetballen in de “vertrouwde” vorm.


Groeten van jullie voetbalbestuur.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma