Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Na vijf mooie overwinningen op een rij, speelde de JO-12 op 11 december de topper tegen DAVO. Na een zwaarbevochten gelijkspel (1-1) behielden we uitzicht op het kampioenschap in de 3de klasse. Maar dan mocht er in de laatste wedstrijd niet verloren worden van SV Wesepe.

De wedstrijd in en tegen Wesepe was er eentje om niet snel te vergeten. Diepenveen kwam snel op een 0-1 voorsprong door een fraai doelpunt van Flip met een laag schot uit een moeilijke hoek. Wesepe bleek echter een sterke tegenstander en kwam nog voor rust op een 2-1 voorsprong en miste zelfs een grote kans om de 3-1 op het scorebord te brengen. Het kampioenschap leek even ver weg, maar Diepenveen hield de moed erin en bleef doorknokken!

Met minder dan een kwartier te spelen scoorde Chiel met een mooie knal van afstand de gelijkmaker, 2-2. In de spannende laatste 10 minuten bleef Diepenveen op jacht gaan naar de winnende treffer, maar ook Wesepe kreeg nog mooie kansen.
Één minuut voor tijd gebeurde het dan toch! Een boogbal van Chiel werd nog door de vingertoppen van de keeper aangeraakt, maar plofte toch in het netje, 2-3!!! Na het eindsignaal was de blijdschap groot en kon het vuurwerk aangestoken worden door de trainers.

Het kampioenschap was binnen!!

JO12-1 Kampioen!!

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma