Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Zondag 7 november 2021, Diepenveen 5 speelt tegen Colmschate ’33 3.
Het huidige Diepenveen 5 is een samensmelting van Diepenveen 4, dat vorig seizoen in de 5e klasse uitkwam en Diepenveen 5 dat vorig seizoen in de 7e klasse uitkwam. Dit seizoen spelen ze in de 6e klasse van het KNVB-amateurvoetbal.

Team Diepenveen 5

Vandaag een wedstrijd tegen een op papier gelijkwaardige tegenstander. Bij Colmschate is de aanvoerder een oude bekende van ons, namelijk Michael Ruitenbach die in zijn jonge jaren bij Diepenveen speelde. Hij heeft al een aantal jaren een ander geel-zwart tenue aan, helaas voor hem kon hij de wedstrijd niet uitspelen door een blessure. Verder hebben ze bij Colmschate een reus op de kist staan met handen als kolenschoppen. Wat zet Diepenveen hier tegenover?
Bij Diepenveen zien we de vertrouwde gestalte van Sjors onder de lat staan in het fluoriserend oranje. Voor Sjors staat ‘good-old Donnie’ die net als vorige week zijn oude team uit de brand helpt. Omdat Stefan een weekend vrij heeft en Koen hersteld is van een kuitblessure zien we Koen terug in de spitspositie.

In de eerste helft golft het spel op en neer. De keepers weten hun doel schoon te houden. Het hoogtepunt van de eerste helft is een dubbele pirouette die voor Koen op de grond eindigt, dit levert hem een schouderklop van Erwin op.

De tweede helft heeft Donnie plaats gemaakt voor Geert, die de eerste helft vlagde. Samen met Sander vormt hij een onbreekbare barrière. Colmschate klopt af en toe op de deur maar elke keer lopen ze tegen de vesting aan die Diepenveen heeft opgeworpen. Wat volgt is een enorme slijtageslag, in het laatste kwart van de wedstrijd moeten veel spelers de tol betalen voor de vele meters die ze hebben afgelegd. In tegenstelling tot Colmschate heeft Diepenveen nog wissels op de bank. Dit samen met het feit dat er afgelopen donderdag 14 man op de training waren resulteerde erin dat Diepenveen de overhand kon nemen.
De leeggeknokte Koen werd gewisseld en Donnie mocht nogmaals laten zien dat hij het voetballen nog niet is verleerd. Bij een mooie aanval over de linkerflank was Don er als de kippen bij om de voorzet die van de achterlijn teruggetrokken werd in het netje te leggen. De enige keer dat de reus van Colmschate werd gepasseerd. In de resterende minuten wist Sjors de nul te houden. (waarschijnlijk gaat hij nu weer op vakantie).

Een mooie prestatie met zijn allen en hierdoor is het team van de 0 punten af. Volgende week een weekend vrij en de week daarop een inhaalwedstrijd op donderdagavond. Dus genoeg tijd om van de overwinning te genieten en de spieren te laten herstellen. Het was nog lang gezellig op de Zunnebargh!

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma