Geen wedstrijden

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Beste leden van vv Diepenveen,

Het kabinet heeft dinsdag 8 maart 2021 een aantal versoepelingen aangekondigd voor de komende periode. Hierbij sturen wij u een update van het Corona Protocol van vv Diepenveen. Deze gaat in per dinsdag 16 maart 2021:

COMPETITIE

• De voetbalcompetities voor zowel de jeugd als de senioren zijn stilgelegd en sportwedstrijden zijn niet toegestaan.

TRAININGEN

• Kinderen en jongeren tot en met 26 jaar mogen op ons sportcomplex in teamverband buiten sporten en onderling wedstrijden spelen. Zij hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Leden van 27 jaar en ouder mogen per 4-tallen trainen bij vv Diepenveen en met inachtneming van 1.5 meter afstand.
  • De spelers worden via hun trainer geïnformeerd over de trainingstijden.

ALGEMEEN

• De avondklok is verlengd tot 31 maart 2021 en hierdoor kan er tot uiterlijk 20.30 uur bij vv Diepenveen gesport worden
  • Bij alle activiteiten geldt nog steeds voor iedereen: bij klachten, blijf thuis!
  • Kleed je thuis om en kom vlak voor je training naar de club. Vertrek na je training direct weer.
  • Gebruik alleen je eigen bidon of drinkfles.
  • Ouders en andere toeschouwers zijn niet welkom bij de trainingen.
  • Alle kleedkamers en het clubhuis zijn dicht.
  • De looproute is aangepast. De hoofdingang is gesloten en de ingang is nu naast de scooterstalling. De uitgang is bij het grote hek bij de jeu de boules.

De KNVB heeft een overzicht van de meest gestelde vragen: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Voor meer informatie over alle actuele regels voor op en rond de sportvelden: https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Zodra er nieuws is, dan wordt dit via de website bekend gemaakt.

Wederom dank voor het begrip en de medewerking!

Zorg goed voor jezelf en een ander,

Bestuur vv Diepenveen

Announcement