Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Beste leden,

Update per 17-11-2021:

Leden van vv Diepenveen,

Gelukkig kunnen we gewoon voetballen en trainen. De kleedkamers zijn open voor sporters. Na de training/ wedstrijd wordt je geacht het complex zsm te verlaten.

Voor de duidelijkheid, dat betekent dus dat de kantine is gesloten voor ons allen. Er is eventueel een kopje koffie voor de mensen in functie en er is thee/ ranja in de rust.

DE KANTINE IS GESLOTEN.


Alle wedstrijden en trainingen kunnen gelukkig de komende weken gewoon doorgaan. Vanaf zondag 14 november 2021 mogen we helaas geen toeschouwers meer ontvangen op ons sportcomplex de Zunnebargh. Dat betekent derhalve dat alleen sporters, begeleiders, scheidsrechters, rij-ouders en andere mensen in functie de Zunnebargh mogen betreden.
Zie onderstaand het overzicht van de belangrijkste maatregelen  zoals die gelden vanaf zondag 14 november 2021. Die maatregelen vragen veel aanpassingsvermogen en we begrijpen dat sommige maatregelen vervelend zijn, maar het is belangrijk dat we allemaal, en (derhalve) ook als vereniging, onze verantwoordelijkheid (blijven) pakken. 

  • Neem de basisregels in acht. Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Tijdens wedstrijden en trainingen geldt de 1,5 meter uiteraard niet.
  • Om het clubgebouw te betreden, is voor mensen ouder dan 18 jaar die niet in functie zijn een coronatoegangsbewijs (”CTB”) nodig. Mensen in functie (e.g. leiders/trainers/commissieleden/scheidsrechters/vrijwilligers) kunnen het clubgebouw in principe betreden zonder CTB. Sporters ouder dan 18 jaar moeten dus hun CTB laten zien. Er zal actief worden gecontroleerd bij de ingang van het clubgebouw. Na de eerste controle van het CTB is het mogelijk om een stempel te krijgen, zodat je niet steeds opnieuw het CTB hoeft te tonen als je het clubgebouw wil betreden.
  • Er zal worden gecontroleerd door vrijwilligers/(team)ouders en leden van diverse commissie van vv Diepenveen. Bedenk je dat deze mensen vv Diepenveen helpen bij het handhaven van de maatregelen zodat we met z’n allen kunnen blijven sporten op de Zunnebargh, dus het geen zin om in discussie te gaan over nut en noodzaak van de maatregelen met deze mensen die het op vrijwillige basis doen. 
  • De kleedkamers en douches zijn open. Qua CTB gelden dezelfde regels als hierboven beschreven voor het clubgebouw.
  • De sporters dienen na afloop van de wedstrijd/training het complex zo snel mogelijk te verlaten.
  • De kantine is doordeweeks gesloten en op zaterdag/zondag tijdens wedstrijden geopend voor personen in functie. Het sportgedeelte (tafeltennis/biljart) in de grote zaal is wel geopend en voor kort noodzakelijk overleg is de kantine beschikbaar. 

We proberen er alles aan te doen om onze leden zo veel en veilig mogelijk te laten sporten. Met de zeer waardevolle hulp en medewerking van vele vrijwilligers kunnen we voorlopig blijven voetballen!
Het heeft geen zin om in discussie te gaan over nut en noodzaak van de maatregelen met de personen die het beleid van vv Diepenveen zullen handhaven. Dit zijn namelijk vrijwilligers, clubgenoten en/of ouders.

Laten we het samen doen! Alvast heel veel dank voor jullie medewerking.

Het bestuur.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma