Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Vrijdag 28 en zaterdag 29 mei was het tijd voor de landelijke NLdoet dag. Voor de voetbalvereniging Diepenveen betekende dit dat er een grote groep clubgenoten bereid werd gevonden om te helpen om het sportpark op te knappen. Een mooi moment om andere clubgenoten te ontmoeten en samen een bijdrage te leveren aan de club Diepenveen.

Sportpark ‘de Zunnebargh’ deed haar naam eer aan, onder een heerlijk zonnetje werden de handen uit de mouwen gestoken. Al vroeg op de dag kwamen de goedgemutste clubgenoten aangelopen. De handen vol met emmers met schoonmaakmiddelen, borstels en huishoudtrappen. De groenploeg nam schoppen, tuin- en snoeigereedschap mee. Allemaal gretig om te beginnen.

De entree is schoongemaakt, de hele gevel en kozijnen zijn gereinigd en de ramen werden gelapt. Er zijn nieuwe banken rond het speelveld geplaatst en de bestaande bankjes op het terras werden voorzien van mooie nieuwe houten balken. Het hele sportpark is opgeruimd en de dakgoot is schoongemaakt. Er is veel groen gesnoeid en de speeltuin is weer spik en span gemaakt. In de doelhavens zijn tegels gelegd en de afrastering is hersteld.

Kortom: er is veel werk verricht. Om half twee was iedereen klaar en kon er terug gekeken worden op een zeer geslaagde dag. Er werd samen een lunch genuttigd en nagepraat. Alle aanwezigen werden bedankt voor de inzet en we hopen een volgende keer weer een beroep op jullie te kunnen doen.

We hopen binnenkort weer iedereen te kunnen ontvangen. Ons sportpark is er klaar voor!

vv Diepenveen

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma