Wist je dat vv Diepenveen een nieuwe voorzitter heeft, namelijk Harry Nieuwenhuis! Op de Algemene Ledenvergadering is dit bekend gemaakt. En wij erg blij zijn om Harry in deze functie te begroeten.

Wij willen Paul de Groot bedanken voor een jaar ad interim voorzitterschap, naast zijn voorzitterschap van de Diepenveense OMNI vereniging.

Wist je dat Harry 40 jaar lid van vv Diepenveen is, leider van het tweede elftal is, vrijwilliger van het jaar is geweest en hiermee de van Vemden bokaal heeft gewonnen, elke vrijdag aanwezig is bij 7×7 voetbal, altijd meedoet met de midwinterloop, gek is op zaalvoetbal en mountainbiken.

Wist je dat Harry ervaring heeft in het besturen van groepen mensen? Hij is namelijk professioneel buschauffeur.

Wist je dat Harry vindt dat er een jonger iemand voorzitter zou moeten zijn? Hij hiermee niet bedoelt dat hij oud is, maar hij het belangrijk vindt dat het bestuur dicht betrokken is bij het jeugdvoetbal.

Wist je dat de oudste zoon van Harry in het eerste speelt en zijn jongste zoon in het tweede elftal speelt?

Wist je dat Harry om de functie van voorzitter te bekleden zijn vorige functies heeft overgedragen? Dat betekent dat we Mike Breider als scheidsrechter coördinator mogen verwelkomen. En Alfred Ooiman samen met Edwin Rouwenhorst de technische commissie van de senioren voor hun rekening nemen. Heren: veel succes in jullie nieuwe rol.

Wist je dat Sander de Casparis de functie van voorzitter van de technische commissie op zich heeft genomen? En dat hij hiermee ook toetreedt tot het dagelijkse bestuur? Sander neemt het stokje over van Peter Traas. En dat wij Peter Traas bedanken voor zijn inzet voor de club!

Wist je dat Sander een wandelende voetbalencyclopedie is?

Wist je dat Harry, Sander, Paul en Peter bij het 7 tegen 7 team voetballen?