Geen wedstrijden

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

VV Diepenveen neemt deel aan Deventervoetbal Cup
VV Diepenveen gaat komend seizoen met een selectie van O23 deelnemen aan de Deventervoetbal Cup. De initiatiefnemers zijn de makers van de website deventervoetbal.nl. De Deventervoetbal Cup is voor VV Diepenveen de vervanger van de Beltona Beloften Competitie.

VV Diepenveen heeft drie jaar deelgenomen aan de Beltona Beloften Competitie en dat heeft erin geresulteerd dat de stap van junioren naar senioren kleiner en makkelijker is geworden.

Omdat wij als vereniging het belangrijk vinden dat de doorstroom goed blijft, hebben we er nu voor gekozen om deel te nemen aan de Deventervoetbal Cup.

Naast de doorstroom is het voor de oudste jeugdspelers en jonge senioren een prachtige kans om zich te meten met jongens van dezelfde leeftijd. Een ander bijkomend voordeel is dat de wedstrijden worden gespeeld tegen verenigingen uit Deventer en omgeving.

Zodra er meer bekend is over de Deventervoetbal Cup vermelden wij dit uiteraard op de website.

Announcement

Afmelden