Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Afgelopen zaterdag 12 september stond “de voetbalvereniging Diepenveen DOE dag” op het programma. Deze dag was in het voorjaar uitgesteld i.v.m. de ontwikkelingen rond het covid-19 virus. Om het sportpark voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen een face-lift te geven werden er gedurende de dag door een groep clubgenoten verschillende klussen uitgevoerd. Van het snoeien van takken en bladeren tot het schrobben van het afdak en picknicktafels. En zelfs het onkruid in de speeltuin bleef niet gespaard.

Terwijl sportpark de Zunnebargh ontwaakte en de eerste jeugdelftallen begonnen met hun wedstrijden, stonden er maar liefst 35 enthousiaste clubgenoten klaar om de handen uit de mouwen te steken en te zorgen voor een productieve dag. Op verschillende plekken langs de kunstgrasvelden werden uitsparingen gemaakt om doelen in te zetten, reclameborden werden verwijderd of vervangen, de speeltuin werd onkruid vrij gemaakt en ook de gehele vloer bij de ingang werd met de hand schoongemaakt. Daarnaast zijn de dug-outs op het natuurgrasveld voorzien van een vloertje, hangt er nu een heel mooi bord bij de ingang en zijn de hokken bij de ballencontainer opgeruimd. De groenstroken langs de Schuurmansweg en de parkeerplaats zijn flink onder handen genomen en ook de rookplaats is opgeknapt. Het afdak bij de kantine is weer proper gemaakt evenals de picknicktafels, zodat we nog beter van het mooie terras kunnen genieten. De vrienden van dsc waren aanwezig en hebben de speeltuin voorzien van nieuwe snippers en het onkruid verwijderd. Zij hebben ook gezorgd dat alle vlaggenmasten voorzien zijn van nieuwe touwen en er staat nu een tent naast de kantine om extra overdekte ruimte te creëren.

Al met al hebben alle acties gezorgd voor een nog mooier sportpark, waar heel Diepenveen nog trotser op kan zijn. Neem gerust een kijkje op het sportpark om alle verrichtingen met eigen ogen te zien.

Bord met huisregels is opgehangen bij de entree
De hokken bij de ballencontainer zijn opgeknapt
De reclameborden zijn verhangen
Vloeren gemaakt in de dug-outs van het natuurgrasveld

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma