Geen wedstrijden

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

Wil jij een weekend lang voetballen, zitvoetballen, glijden op buikschuifbaan, rennen op een stormbaan, je eigen vrije tijd indelen, maar bovenal een weekend lang ontzettend veel plezier hebben? Dan is het jaarlijkse DSC-Voetbalkamp echt iets voor jou!

Ook dit jaar pakken wij weer groots uit. Met een heuse EK Voetbal 2020 Editie. Vanaf 1 maart kan jij je inschrijven voor het 54ste editie van het jaarlijkse voetbalfeest! Het voetbalkamp is gericht op de DSC-leden van de JO08 t/m de JO13 pupillen.

Dit jaar gaan we voor het eerst naar een nieuwe locatie: De kleine voordijk in Putten. Deze locatie biedt ons als vereniging meer mogelijkheden en zorgt voor een nog leuker kamp.

Save the date!: Omcirkel 1 maart met een rode cirkel in je agenda, en schrijf je in voor het DSC-Voetbalkamp.

Announcement

Afmelden