Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

 

De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht:

 • heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen;
 • ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
 • schud geen handen en was vaak uw handen;
 • vermijd drukte

Sporten

 1. Alle kleedkamers en douches van binnen/ buitensport locaties kunnen per 1 juli opengesteld worden. Voor 18 jaar en ouder geldt hierbij de 1,5 meter afstand. Voor 18 jaar en ouder geldt er een maximum van 8 personen in de kleedkamers. De kleedkamers mogen alleen gebruikt worden tijdens (oefen) wedstrijden. Er worden 2 kleedkamers per elftal ter beschikking gesteld voor 18 jaar en ouder. Douchen na de wedstrijd kan met maximaal 2 personen tegelijk. Aanvangstijden worden eventueel aangepast. Bij de trainingen worden de kleedkamers voorlopig nog niet gebruikt.
 2. Voorafgaand, tijdens de rustmomenten en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, ook in de kleedkamers en in de kantines.
 3. Er wordt een duidelijke routing gemaakt naar en bij sportactiviteiten, sportkantine, tribune, , zodat personen de 1,5 meter onderlinge afstand kunnen houden
 4. Houd 1,5 meter afstand met sporters van 13 jaar en ouder tenzij noodzakelijk voor (veilige) beoefening/begeleiding van de sport.
 5. Trainers hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot sporters tot en met 12 jaar.
 6. Vanaf 13 jaar: draag een mondkapje wanneer personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan en of bij uitwedstrijden.
 7. Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

Kantine

 1. In de kantine geldt een maximum aantal van 50 toeschouwers, weer 1,5 m afstand.
 2. Per 10-8 geldt er een registratieplicht in de kantine. Bij competitie en bekerwedstrijden staan spelers en begeleiders op het wedstrijdformulier, deze staan dus geregistreerd. Voor alle overige aanwezigen geldt: naam, telefoon en eventueel gezelschap moeten genoteerd worden wanneer u de kantine betreed. Er liggen registratieformulieren in de kantine.
 3. Ook hier geldt een duidelijke routing (aanrijdroute, naar en bij sportactiviteiten, sportkantine, terras, toiletten, enz.), zodat personen de 1,5 meter onderlinge afstand kunnen houden.
 4. Binnen en op buitenterrassen bij sportkantines is placering altijd verplicht, beperk het heen en weer lopen.
 5. Handcontactpunten zoals deurklinken, pinautomaten, touchscreens (waarmee sporters en personeel wel in aanraking komen) worden meerdere keren per dag schoongemaakt.

Zorg goed voor jezelf en een ander, Bestuur vv Diepenveen.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma