Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

VV DIEPENVEEN HEEFT 100% TEAMWEAR AANGETROKKEN ALS LEVERANCIER

Met ingang van 1 juli 2020 hebben vv Diepenveen en 100% Teamwear een handtekening gezet onder een nieuw partnership. De kledingleverancier gaat Diepenveen voorzien van kleding, materialen en accessoires van het merk JAKO. Er is gekozen voor een compleet nieuwe clubcollectie van zowel match als trainingswear. Deze zal op korte termijn gepresenteerd worden aan de leden.

Club webshop
Één van de voordelen van het partnership is de eigen club webshop voor de leden van vvDiepenveen. In de webshop vind je de volledig (nieuwe) clubcollectie inclusief enkele aanverwante producten. Op die manier kun je snel en eenvoudig je outfit compleet maken. Het streven is om de club webshop uiterlijk 1 september live te zetten.

100% Teamwear
De partnership tussen vvDiepenveen en 100% Teamwear is meer dan alleen kledingleverancier zijn. 100% Teamwear is onderdeel van 100% Football, een voetbalspecialist met ruim 10 Football Specialty Stores door Nederland en België. Ze hebben ruime ervaring met het leveren van teamwear voor verenigingen. “Wij zijn ontzettend blij dat Diepenveen voor ons heeft gekozen. We kijken er naar uit om het seizoen te starten en er samen een mooie samenwerking van te maken” aldus Erwin Westerink, teamwearspecialist van 100% Teamwear.

Korting scoren
Bij de 100% Football store, gevestigd aan het Waltorenpad 4 in Deventer, ontvang jij als lid van Diepenveen 10% korting op de aanschaf van je voetbalschoenen. De kortingscode welke in de winkel getoond dient te worden zal spoedig gedeeld worden door de club.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Sander de Casparis van vvDiepenveen (tc-pupillen@vvdiepenveen.nl). Voor vragen aan 100% Teamwear kun je een e-mail richten aan teamwear specialist Erwin Westerink (e.westerink@100teamwear.nl).

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma