Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

VV Diepenveen is blij om te kunnen melden dat de trainers voor de selectieteams bekend zijn. In het seizoen 2020-2021 vinden een aantal mutaties plaats. We zijn erg tevreden om te vertellen dat onze trainersstaf is uitgebreid met jonge jongens van de club die allemaal een trainerscursus hebben gevolgd of dat binnen afzienbare tijd gaan doen.

O19-1

De O19-1 staat komend seizoen wederom onder leiding van Youri Huttinga. Youri is al geruime tijd trainer bij VV Diepenveen en gaat zijn tweede jaar in bij de oudste leeftijdsgroep. “Afgelopen jaar heeft Youri het opgepakt bij O19 met een kampioenschap in de najaar competitie tot gevolg. Youri wil zelf graag verder bij onze club en wij geven hem graag deze kans,” aldus Wim Smeenk.

Youri Huttinga

O17-1

De O17-1 wordt komend seizoen getraind door Dave Willemsen. Dave is voor ons inmiddels geen onbekende meer. Na twee seizoen O15-1 maakt Dave de stap naar O17. “De afgelopen jaren heeft Dave een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Dat wordt vooral duidelijk aan het goede spel van de O15 in dit seizoen. We hopen dat Dave deze lijn doortrekt in de O17 en daar hebben we veel vertrouwen in,” vertelt Wim Smeenk.

Dave Willemsen

O15-1

De O15-1 wordt komend seizoen getraind en gecoacht door Gerben Klinge. Gerben is sinds de F-jeugd al verbonden aan VV Diepenveen en had al een aantal jaren de ambitie om te gaan training geven. Zijn studie in Groningen zit er bijna op waardoor dit het ideale moment is om in te stappen. “Gerben heeft een aantal jaren geleden stage gelopen bij de O17-1 en daarbij zijn TC3 diploma gehaald. Hij gaf al vaker aan training te willen gaan geven. We zijn dan ook erg blij dat hij komend seizoen onze O15-1 gaat begeleiden. En daarbij komt zijn ruime voetbalervaring uiteraard van pas,” aldus Patrick Kieftenbelt.

Gerben Klinge

O13-1

De O13-1 staat komend seizoen onder leiding van Daan den Boer en Pepijn van den Wollenberg. Daan speelt al zijn hele leven bij VV Diepenveen. Pepijn heeft vorig seizoen de overstap gemaakt. Beide werden ze kampioen met O19-1 en Pepijn schoot zelfs het eerste elftal naar de titel. Zij starten met hun trainersloopbaan. Ze zijn jong, enthousiast, gaan op cursus en kunnen niet wachten tot ze mogen beginnen. “Daan en Pepijn zijn twee jongens die zelf erg goed kunnen voetballen. Daarnaast hebben ze aangegeven wat voor de club te willen betekenen en het past bij VV Diepenveen om eigen opgeleide jongens de kans te geven. Dat doen we dan ook graag, mede daardoor gaan ze op trainerscursus en zijn we er trots op dat twee jongens uit de eigen jeugd wederom kiezen voor het trainen van onze jonge jeugdspelers,” vertelt Patrick Kieftenbelt

Daan den Boer
Pepijn van den Wollenberg

O11-1

Mathijs Bolink is de nieuwe trainer van het O11-1 team. Dit seizoen is Mathijs actief als trainer van O14-1. Komend seizoen maakt hij de stap naar een selectieteam en kan hij zijn enthousiasme daar ten toon spreiden. Mathijs is bezig om zijn opleiding onderwijsassistent af te ronden en daarnaast volgt hij het komend half jaar een trainerscursus. “Het is mooi om ook een gediplomeerde trainer op de O11-1 groep te hebben. Mathijs is de juiste persoon om met deze kinderen om te gaan. Hij doet dat de laatste jaren al erg goed en mag het nu bij een selectieteam doen. We zijn dan ook erg blij dat een O19-1 speler deze jonge jongens gaat helpen bij hun ontwikkeling,” sluit Sander de Casparis af.

Mathijs Bolink

Diepenveen neemt aan het eind van het seizoen afscheid van Nick Witteveen en Mennan Suslu. Nick gaat zijn trainersloopbaan vervolgen bij Rohda Raalte maar blijft als doelman van het eerste elftal verbonden aan de club. Mennan verlaat de club en is nog op zoek naar een nieuwe uitdaging. We wensen Nick en Mennan heel veel succes bij hun nieuwe uitdaging.


We hebben met Youri, Dave, Gerben, Daan, Pepijn en Mathijs dus een ambitieuze en jonge groep trainers binnen VV Diepenveen. We wensen iedereen heel veel succes!

Wim Smeenk
Sander de Casparis
Patrick Kieftenbelt

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma