Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

De afgelopen weken hebben we achter de schermen hard gewerkt om alles voor het nieuwe seizoen op tijd voor elkaar te krijgen. De trainers en coördinatoren zijn, ondanks het feit dat we de afgelopen maanden niet hebben kunnen trainen en voetballen, druk bezig geweest met de teamindeling voor het volgende seizoen. Tegelijk is geïnventariseerd welke trainers/leiders door gaan en daar waar gaten vallen zijn nieuwe trainers/leiders gevonden of wordt er nog hard naar gezocht.

Teamindeling criteria

De spelers zijn/worden in een team ingedeeld op leeftijd, niveau en sociaal aspect speelt ook een rol. Het komende seizoen hebben we een aantal teams met een krappe spelers bezetting. De Technische Commissie heeft deze keuze gemaakt, zodat iedere speler veel kan voetballen. Indien we met een team minder zouden starten, dan zouden er teams van 18 spelers zijn en dat vinden wij niet wenselijk.

Voor de O16/O17 en O19 zijn we nog op zoek voor spelers. De O16-1 start met 12 spelers en ook bij de O17-2 en O19-2 kunnen nog spelers bij.
Voor het komende seizoen is het belangrijk dat de teams spelers van elkaar kunnen lenen, zodat ieder team voldoende spelers heeft.

In de bijlagen vindt u de teamindelingen:

Mocht je vragen hebben over de nieuwe teamindeling dan kun je uiteraard contact opnemen met de TC coördinator van je team.

Met sportieve groet,
Peter Traas, voorzitter Technische Commissie vv Diepenveen
Sander de Casparis, TC coördinator JO14-15
Wim Smeenk, TC coördinator JO16-19

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma