Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Toen Sam Beukema de vraag kreeg of VV Diepenveen zijn naam mocht gebruiken voor het organiseren van een nieuw toernooi bekroop hem het gevoel van trots. Toch kon de basisspeler van Go Ahead Eagles het in eerste instantie niet helemaal geloven. Hij dacht dat de organisatie een grapje maakte. Een BVO toernooi met de naam van Sam Beukema wordt realiteit op zaterdag 27 juni.

Sam is als jeugdspeler begonnen bij VV Diepenveen en heeft snel de overstap gemaakt naar de jeugdopleidingen van Go Ahead Eagles en FC Twente. Uiteindelijk keerde de centrale verdediger terug bij zijn ‘liefde’ Go Ahead Eagles waar hij onder trainer Jack de Gier een basisplaats heeft. Nu er een toernooi op de Zunnebargh gespeeld gaat worden denkt Sam even terug aan de tijd als jeugdspeler. “Het zijn voor jonge talenten mooie en leerzame ervaringen, want op elk jeugdtoernooi lopen er wel ‘pareltjes’ rond. Vaak doen er meerdere BVO’s mee en dat is mooi om je te meten met je leeftijdsgenootjes van andere BVO’s.”

Het Sam Beukema Talent Toernooi kent op zaterdag 27 juni de eerste editie. Het deelnemersveld is compleet en zal de komende tijd via de website van VV Diepenveen bekend gemaakt worden. Als het aan Sam ligt blijft het zeker niet bij één editie. “Uiteraard zou het mooi zijn als er in de toekomst ook jeugdelftallen van de grotere clubs in Europa naar Diepenveen komen zoals Barcelona of Liverpool. Maar voor de komende edities moet er gewoon een mooi en goed deelnemersveld staan, dat zich hopelijk elke editie wat kan uitbreiden. Maar voorop staat natuurlijk een fijne en gemoedelijke sfeer en dat iedereen een geslaagd toernooi heeft beleefd.”

Foto: Henny Meijerink

Op de vraag of de jonge talentjes en supporters Sam nog kunnen verwachten op de Zunnebargh antwoord de centrale verdediger bevestigend. “Ik kom, indien ik zelf geen voetbalverplichtingen heb, zeker even kijken en ben dus waarschijnlijk wel even aanwezig.”

En daarbij nodigen VV Diepenveen en Sam Beukema iedereen uit om op zaterdag 27 juni op de Zunnebargh te komen kijken naar de eerste editie van het Sam Beukema Talent Toernooi. Houdt de website in de gaten voor meer informatie over het toernooi en het deelnemersveld.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma