Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Nu ook de indelingen van de O14 tot en met de O19 bekend zijn geworden kunnen we met trots vertellen dat ook bij al deze teams enthousiaste trainers en leiders zijn gevonden. Net zoals in de onderbouw zijn veel jeugdspelers betrokken en zullen ze trainingen en coaching op zich nemen bij één van de jeugdteams. VV Diepenveen is trots op het feit dat er, naast de vaste kern trainers en leiders, een groep van 22 jeugdspelers is die betrokken zijn bij onze jeugdafdeling. We stellen ze graag even voor.

O14-1 krijgt komend seizoen training van Koen Klein Ovink. Koen zou als keeper doorgaan naar de O19 maar is helaas afgelopen seizoen geblesseerd geraakt. Omdat hij toch graag bij de club betrokken wil blijven heeft Koen ervoor gekozen om training te gaan geven aan onze O14-1. Hij komt uit een echte sport familie. Broer Daan traint bij ons namelijk de dames en vader Arjan is al jaren betrokken bij de jeugd als trainer of leider.

Naast Koen zal ook Wouter Voskuilen één keer per week bij O14-1 op het veld staan. Wouter is enthousiast geworden over de manier waarop jeugdspelers nu een mogelijkheid krijgen training te geven. Wouter, veelal spelende in de spits, zal komend seizoen in O19-1 spelen en dus zijn steentje bijdragen aan de O14-1.

Koen Klein Ovink
Wouter Voskuilen

Op de zaterdagen zullen Marc Siemelink, Björn de Grutter, Walter de Jonge en Bridget de Leyer de coaching en leiderstaken op zich nemen. Hiermee heeft de O14-1 het mooi voor elkaar.

Bij O15-2 blijft een vertrouwd gezicht voor de groep staan. Daan Hilderink, nu al actief binnen de jeugd zal als trainer fungeren en hij zal dat samen gaan doen met Laurens Klijnvelderman. Laurens heeft aangegeven graag wat voor de vereniging te willen doen en is op deze manier actief betrokken. Beide jongens spelen nog in de O19-2 en vergroten op deze manier de betrokkenheid bij de jeugd. De beide jeugdtrainers zullen ondersteund worden door Mark Spliethof, Bas Beukema en Ties Huizer.

Daan Hilderink
Laurens Klijnvelderman

Eerder vertelden we al dat O15-1 komend seizoen onder leiding staat van Gerben Klinge. Nu is ook bekend dat Dennis Roetert, Gerben gaat assisteren. “Dennis speelde vorig jaar nog in het kampioensteam van O19-1 en is aan het begin van dit seizoen aangesloten bij de selectie. Een lange blessure hield hem echter aan de kant. Maar met zijn wilskracht komt Dennis komend seizoen terug. Over wilskracht gesproken. Dat zal hij overbrengen bij de O15-1 want Dennis is ontzettend gedreven in het voetballen.”

Dennis Roetert
Gerben Klinge

VV Diepenveen krijgt voor het eerst dit jaar een O16-1. Daardoor kunnen veelal eerste jaar voetballen tegen leeftijdsgenoten. Bert van Tongeren en Frido Overmars hebben aangegeven dit team te gaan begeleiden.

O17-2 krijgt een vertrouwd gezicht voor de groep. Iemand die ontzettend actief is binnen de vereniging. Twan Bolink, al jaren actief als trainer, zal ook komend seizoen wederom de volledige begeleiding van O17-2 op zich nemen. Knap werk van deze tweede jaar senior die ondersteund gaat worden door Martin Nijkamp.

Twan Bolink

Eerder meldden we al dat Dave Willemsen de O17-1 gaat trainen. Ryan Gerritsen wordt zijn ‘rechterhand.’ Ryan is al een aantal jaren trainer geweest. Toen verzorgde hij techniektrainingen bij de O13 leeftijd. Samen met Stan Brouwer (komend seizoen O13-3) volgde hij een trainerscursus. We vinden het als club mooi dat Ryan het komend seizoen als assistent-trainer weer oppakt.

Ryan Gerritsen
Dave Willemsen

O19-2 staat komend seizoen weer onder leiding van Robert Ooiman. Robert, bekend als materiaalman en grensrechter van het eerste, verzorgt de trainingen en zal op zaterdag samen met Machiel Dijkslag en Arjan Klijnvelderman het team begeleiden. Een ervaren groep begeleiders voor O19-2 dus.

Eerder hadden we al gemeld dat Youri Huttinga de training en coaching doet van O19-1. Daarmee staat er een echte jongen van de club op de hoogste jeugdgroep.

Youri Huttinga

Keeperstraining
De keepers van onze jeugdafdeling zullen komend seizoen weer getraind worden door Georges Issa, Hans Struik en Marin Philipoom. Met Sjors en Hans hebben we twee ervaren keeperstrainers in huis. Marin is tijdens zijn eerste seizoen bij Diepenveen direct aangesloten als keeperstrainer. Extra knap omdat hij volgend seizoen pas O17 leeftijd heeft.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma