Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Het jaar 2019 hebben we afgesloten. Een jaar dat voorbij is gevlogen.
Het afgelopen jaar is er veel gebeurd bij onze mooie vereniging en we hebben samen een goed jaar achter de rug.
Vele vrijwilligers steken daar wekelijks veel tijd en energie in. Daarvoor willen we iedereen hartelijk bedanken!

In januari 2019 was het meteen spannend… Dit seizoen kon het wel eens gebeuren, terug naar de derde klasse! De saamhorigheid was zo optimaal dat het 1e elftal maar ook de JO19-1 het kampioensschap konden binnen halen. De kranten stonden er vol van, en zelf de tv wist het sportcomplex te vinden. GFC uit Goor kwam met bussen vol met supporters en de sfeer was fantastisch.
Een week ervoor in Lettele was de spanning nog af te lezen van de gezichten van de spelers. Dit was een goede generale, tegen GFC konden de spelers goed met de druk omgaan. Een terechte winnaar kwam uit de strijd, door als eenheid in en om het veld te staan. Het kampioenschap was binnen!
De spontaan in het leven geroepen kampioenscommissie door vrijwilligers voor de 3e helft. De platte kar door het dorp, DJ en het grote feest staat nog in ons geheugen gegrift.

nog even nagenieten


De jeugd heeft de toekomst en dat liet JO19-1 zien!

Diepenveen werd op eigen terrein terechte winnaar en versloeg Nunspeet met 3-0. De platte kar kon ook nu door het dorp. De BBQ en het feest was een enorm succes!

Fanatieke supporters juichen JO19-1 naar de overwinning


JO15-3 is kampioen

Dat het spannend was in de competitie was wel duidelijk meerdere teams konden het kampioensschap binnen halen.
Vv Diepenveen pakt winst op alle thuiswedstrijden. Uitwedstrijden werden soms pas vlak voor het laatste fluitsignaal beslist waardoor de winst toch mee ging naar Diepenveen.
Voor naaste concurrent CSV uit Apeldoorn was de spanning in de laatste wedstrijd net iets te hoog, zij konden geen 3 punten bijschrijven en zagen het kampioensschap naar Diepenveen gaan.

Het seizoen 2019-2020
JO19-1 Najaarskampioen
Door gelijkspel tegen Klarenbeek en winnend af te sluiten tegen Colmschate ‘33 heeft JO19-1 met Youri Huttinga als trainer het zeer goed gedaan.
Op doelsaldo waren ze niet meer in de halen door de nummer 2 Klarenbeek. Dit maakt Diepenveen JO19-1 najaarkampioen, proficiat!!!

Kampioenen!


JO15-1 verliest kampioenswedstrijd
Vele oproepen zorgden ervoor dat de sfeer bij Colmschate ‘33 optimaal was. De tribune zat vol met supporters en de vlaggen van vv Diepenveen waren gehesen. Vuurwerk en veel rook maakte er een feest van.
Trainers Dave Willemsen en Milan Rouwenhorst en de spelers waren er klaar voor om het kampioenschap op te eisen! Maar daar dacht Colmschate JO15-1 net iets anders over!
En dan gebeurt het, het onvoorspelbare in het voetbal. Het laten zien wie de baas in het veld is, ging op veel vlakken niet goed. Deze dingen gebeuren en daar doe je niks aan!
En dan fluit de scheidsrechter voor het laatst. En realiseert iedereen zich; we hebben verloren.
De teleurstelling is groot, stilte en de vraag hoe kon dit gebeuren?
Ja, dit hoort ook bij het voetbal. Het onvoorstelbare, het blijft wel spelletje.
Toch blijven we positief, het is een leerzame ervaring voor de toekomst.

Kom ook in 2020 ons sportpark weer bezoeken! En hou ook de deze website in de gaten!

Voor iedereen een gelukkig Nieuwjaar!
Op naar een gezond en sportief 2020

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma