Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

De invloed van jeugdspelers tussen de 18 en 22 jaar wordt groot voor de jeugdafdeling van VV Diepenveen. Het is natuurlijk prachtig om te zien dat ruim 20 junioren/ jonge senioren training gaan geven aan teams binnen de jeugdafdeling. “Jeugd leert van jeugd en als dat gepaard gaat met veel plezier dan zal de betrokkenheid nog groter worden binnen onze vereniging,” aldus Patrick Kieftenbelt. We stellen de trainers en leiders van mini’s tot en met O13 aan je voor.

Het voetballen begint uiteraard al op jonge leeftijd. Daarom is het mooi om te zien dat we komend seizoen wederom een grote groep mini’s mogen verwelkomen. “Door de enthousiaste trainingen en begeleiding van Peter Jansen, Bas Wijnbergen en Stefano Laconi blijft deze groep groeien en stromen er ieder jaar nieuwe spelers door naar de O8 groep,” vertelt Michael Broeknellis.

De O8 groep staat komend seizoen onder leiding van oud-eerste elftal speler Herman Boschloo. Hij zal de trainingen samen verzorgen met O19-2 spelers Lucas van Vuuren en Garion Jansen. “Daarmee hebben we de ervaring van Herman gecombineerd met het enthousiasme van Garion en Lucas.”

Lucas van Vuuren
Garion Jansen

De O9 groep staat ook onder leiding van een drietal spelers van O19-2. Jayden Rutten en Gaetan Steenhuis vertelden in februari al, dat ze graag een team willen trainen. “Jayden en Gaetan krijgen uiteraard deze kans en wij vinden het als TC mooi dat deze jongens zo enthousiast zijn,” vertelt Patrick Kieftenbelt. Jayden en Gaetan trainen het komende seizoen de O9-2, samen met de ervaren Martijn Siebelink.


De O9-1 staat het komende seizoen onder de leiding van Peter Jansen. Hij doet dit samen met Thomas Aalberts en de enthousiaste jeugdspeler Jonas Dijkslag. “We gaan proberen de groepen tegelijk te laten trainen. Daardoor krijgen deze spelers allemaal op dezelfde manier training.”

Bij de O10-2 groep aan enthousiasme geen gebrek. Sharon Stegeman, Bjorn Klomps, Marc Sanders en Danny Nijman zullen samen het team trainen en begeleiden. We mogen als club ontzettend blij zijn dat deze groep mensen de verantwoordelijkheid willen nemen om deze kinderen te trainen en begeleiden.

De O10-1 staat komend jaar onder leiding van Michel en Jan Berends. Zij staan natuurlijk al jaren bij VV Diepenveen op het veld en je zou gekscherend kunnen zeggen dat ze bij de inboedel van de club horen. Komend seizoen worden ze ondersteund door Marcel Schoemakers, Chris Bijker en Peter Kolkman.

Bij de O11 groep is de jeugdige invloed in de trainersgroep groot. Mathijs Bolink traint samen met Nick Smeenk de O11-1. “Mathijs is al als selectietrainer voorgesteld en blijft natuurlijk de trainer die bij de jongens geliefd is. Hij wordt geassisteerd door Nick Smeenk. De begaafde technicus uit O19-1 maakt komend seizoen de overstap naar de seniorenselectie. Hij kan met zijn techniek deze spelers veel leren.”

De O11-2, dat op dezelfde momenten als O11-1 gaat trainen, wordt getraind door Gijs van den Arend en Ties Schokker. “Gijs is al een aantal jaren jeugdtrainer en volgt ook zijn opleiding in deze richting. Ties is teamgenoot van Gijs en vind het leuk om met kinderen om te gaan. Daarnaast is Ties enorm vrolijk. Dat zal een extra stimulans worden voor de spelers.”

Mathijs, Nick, Gijs en Ties na afloop van hun eerste training samen.


O13-3 krijgt komend seizoen training van eerste elftal speler Stan Brouwer. “Stan is inmiddels vaste waarde bij de selectie. Dat is knap want hij is pas tweede jaar senior. Stan heeft een paar jaar geleden al training gegeven en pakt het nu weer op. Het is super mooi dat hij bij de O13-3 aansluit.”

Stan Brouwer


O13-2 krijgt komend seizoen training van O19 spelers Gijs Korderijnk en Mike Roetert. Beide zijn het fanatiekelingen die al jaren samen spelen. De combinatie tussen een veldspeler (Gijs) en keeper (Mike) zal, gezien hun karakter, goed uitpakken. De jeugdspelers worden hierbij ondersteund door de ervaren Marco Klein Ovink.

Over de O13-1 hebben we in een eerder stadium al bekend gemaakt dat Daan den Boer en Pepijn van den Wollenberg als trainers deze groep zullen gaan trainen en begeleiden. Beide vorig jaar nog kampioen met O19-1 en dit seizoen aangesloten bij de selectie van het eerste en tweede.

Pepijn van den Wollenberg en Daan den Boer

Keeperstraining
De keepers van onze jeugdafdeling zullen komend seizoen weer getraind worden door Georges Issa, Hans Struik en Marin Philipoom. Met Sjors en Hans hebben we twee ervaren keeperstrainers in huis. Marin is tijdens zijn eerste seizoen bij Diepenveen direct aangesloten als keeperstrainer. Extra knap omdat hij volgend seizoen pas O17 leeftijd heeft.

Doelman Marin


Leiders/grensrechters
Uiteraard zijn er al jaren heel veel mensen actief als leider en/of grensrechter binnen onze jeugdafdeling. Op het moment dat de teamindelingen bekend zijn zullen we ook alle leiders/grensrechters bekend die bij de teams horen benoemen. We willen in ieder geval iedereen hartelijk danken voor de inzet het afgelopen seizoen en hopen velen van jullie ook komend seizoen weer te begroeten op de Zunnebargh.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma