Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

We wensen iedereen een sportief en gezond 2020! We hopen jullie weer tegen te komen op en rond de velden. Het jaar 2020 is al goed onderweg. De oliebollen zijn nog maar net achter de kiezen en er zijn al twee mooie evenementen geweest! En er komen er nog meer aan, zet de volgende data alvast in de agenda.

Zondag 5 januari speelde het oude eerste elftal tegen het huidige eerste elftal. De huidige lichting liet zien waarom zij in de derde klasse van het zondagvoetbal uitkomen. Met snelle combinaties en veel druk op de tegenstander gaven ze het oude eerste elftal weinig kans. Na de wedstrijd die met 8-0 werd gewonnen was er de gezellige nieuwjaarsreceptie van de omni-vereniging. Er werd getoast op het nieuwe jaar en het was nog lang gezellig in het clubhuis!

Het weekend van 11 en 12 januari stond in het teken van het boerenkooltoernooi dat al sinds 1975 in de winterstop wordt gespeeld! Twee dagen lang was het zaalvoetbal wat de klok sloeg. De sporthal van het Kulturhus ademde voetbal en rook naar knakworsten. Elke leeftijdscategorie speelde haar toernooi en gingen knakworst eten. De vele vrijwilligers die dit evenement  mogelijk maken willen we graag bedanken. Er waren weer heel veel lachende gezichten te zien!

De trainingen zijn weer begonnen. De teams richten zich op de 2e helft van de competitie waar zij in veel gevallen opnieuw zijn ingedeeld. Dit betekent dat het niveau van de tegenstanders dichter bij het niveau van het eigen team ligt. Dit betekent dat er spannende potten voetbal  aan gaan komen. Het is dus van belang om op de trainingen je spel op een hoger niveau te brengen.

Zondag 19 januari is er weer de Midwinterloop. Dit is alweer de 43e editie! De start en finish is op ons sportpark de Zunnebargh. Voorafgaand is er de Kidsrun voor kinderen van de basisscholen.
Voor meer informatie zie de flyer en de website MIDWINTERLOOP 2020Voor de teams O13-1, O15-1, O17-1 en O19-1 staat op zaterdag 25 januari de Swinckels Wintercup 2020 op het programma. Het toernooi heeft als doel om oefenwedstrijden te spelen als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Om alle spelers veel minuten te kunnen geven, is ervoor gekozen om in te zetten op veel speeltijd. Dit biedt ieder team de mogelijkheid zaken uit te proberen en iedere speler voldoende speelminuten te gunnen. De bal gaat om 09.30 uur rollen in de poule van de O13. Het toernooi gaat door tot 17.10 uur. Komt allen de spelers aanmoedigen!

Op zondag 26 januari speelt het eerste elftal haar 1e wedstrijd na de winterstop. Dit is een thuiswedstrijd tegen Albatross 1 uit Ugchelen. Kan Diepenveen de plek in het linkerrijtje vasthouden? Komt dat zien!

We gaan iets nieuws introduceren en dat is de VV Diepenveen DOE dag. Deze dag gaat plaatsvinden op zaterdag 21 maart. We gaan met zijn allen de handen uit de mouwen steken om het sportpark en accommodaties verfraaien. Je moet denken aan klussen zoals schilderen, tuinwerkzaamheden, opruimen. Hoe meer aanmeldingen we hebben, des te meer we voor elkaar kunnen krijgen! We maken er samen een nuttige en gezellige dag van. Later volgt er meer informatie, maar hou de datum 21-maart alvast beschikbaar in je agenda.

Vanaf 1 maart kan je je aanmelden voor het voetbalkamp! Het kamp is van 26 juni t/m 28 juni en is dit jaar op locatie De Kleine Voordijk in Putten. We hopen op veel deelnemers en staan nu al te trappelen om erheen te gaan!

De Jeudcommissie

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma