Geen wedstrijden

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

Dave Willemsen heeft dinsdag 22 december zijn vierde krabbel gezet onder een contract bij VV Diepenveen. Na twee jaar O15-1 en een Corona-seizoen bij O17-1 gaat Dave volgend jaar wederom de O17-1 trainen.

Met zijn humor, passie en benadering, past Dave uitstekend bij de groep jongens die hij traint. De trainingsvormen zijn erg leuk en goed. Voordat Corona greep kreeg op het huidige seizoen speelde O17-1 een aantal uitstekende wedstrijden tegen o.a. hoofdklassers.

Naast Dave zal ook Ryan Gerritsen wederom bij O17-1 op het veld staan. Beide jongens kennen elkaar al langer en de samenwerking verloopt erg goed. Ryan voelt zich prettig in de rol van assistent en is veel individueel bezig met spelers. Super mooi dat deze twee selectiespelers wederom bij de jeugd actief zijn.

Announcement

Afmelden