Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

O13-1 wordt komend seizoen getraind door Daan den Boer. Na een jaar als assistent bij O17-1 werkzaam te zijn geweest is Daan dit seizoen begonnen als selectietrainer. En dat gaat naar volle tevredenheid.

Daan is leergierig, enthousiast, heeft een enorme klik met de jongens van deze leeftijd. Zijn oefenstof is goed en die oefenstof gaat hij komend seizoen alleen maar uitbreiden. Daan is een echte jongen van de club en heeft zijn hele jeugd bij VV Diepenveen gespeeld.

Dat Daan ambitieus is blijkt wel uit het feit dat hij het komende half jaar de opleiding ‘pupillentrainer’ gaat volgen.  Aan het begin van volgend seizoen gaat hij Uefa C-opleiding doen en loopt hij stage bij een andere selectieteam.

De begeleiding van O13-1 doet Daan komend seizoen niet alleen. Pepijn van den Wollenberg blijft namelijk actief als assistent-trainer. Toekomstig leraar Pepijn kwam vier jaar geleden bij VV Diepenveen voetballen, werd kampioen met O19-1 en het eerste elftal en betekent nu veel voor de kinderen van O13-1. De club is erg blij dat ook Pepijn bij het team betrokken blijft.

Pepijn en Daan

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma