Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Voor beide teams de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. De spelers hebben er zin in, evenals de coaches, de trainers, de scheidsrechter en het publiek. De bal gaat weer rollen, Diepenveen 15-1 tegen Kon. UD 15-1 uit Deventer.

Eindelijk weer voetbal, en dat was te merken op het veld. Er werd met passie, strijdlust en teamgeest gespeeld!
Na 10 minuten viel het eerste doelpunt door goed overspel, vanuit achter opgebouwd, spits zoeken en de één – nul op het scorebord is een feit. Het begin van een grote uitslag is geboren.
Hoogtepunt, na 20 minuten spelen volgde door een overtreding van UD een vrije trap voor Diepenveen. Van achteruit het veld kwam de expert, de vrije trappen specialist. Op zijn rug nummer 6… Hij neemt zijn tijd, hij denkt het is 20 meter. De keeper staat in het midden, en zometeen lichaam over de bal en juiste snelheid meegeven. Medespelers en tegenstanders stellen zich op. En dan gebeurd het onmogelijke, de bal gaat naar de verre bovenhoek. Aan alle criteria is voldaan De specialist volgt de bal, en hij weet: de keeper is verslagen! (Sterk verhaal hè, gelukkig hebben we de foto nog!)

Uiteindelijk werd het 9-1 voor Diepenveen, een mooie wedstrijd, goed samengespeeld en terecht gewonnen.

Jan, namen de jeugdcommissie.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma