Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Terwijl het groen rond de kunstgrasvelden de herfstkleuren aanneemt en het kwik in de thermometers daalt, krijgen de voetbalfans met een zwart-geel hart daarentegen wel een warm gevoel. Het eerste elftal van vv Diepenveen draagt op dit moment een puike vorm met zich mee. Het speelde gelijk tegen buurman Colmschate’33 (2-2) en won overtuigend tegen naaste concurrent Sportclub Brummen (0-4). Deze twee resultaten dwingen een plek in de middenmoot af.
Diepenveen kent een klein verschil met Warnsveldse boys op plek 5 (3 punten verschil) en Robur et Velocitas op plek 6 (2 punten verschil). Een verdiende 7de plek voor de ploeg van Martin Dollenkamp. Terwijl Diepenveen eerder dit seizoen tot twee keer toe een flater op liep tegen concurrenten KCVO (4-0) en Turkse Kracht (1-7). Boekte de ploeg van Dollenkamp nu tot tweemaal toe resultaat tegen een concurrent.


“Wij weten dat we samen goed moeten zijn om een resultaat te halen. Wanneer we eerder dan de tegenstander in de wedstrijd zitten, gaat het voetballend ook beter. Wij moeten zorgen dat we altijd goed beginnen. Dan krijgen we meer kansen en zijn we niet afhankelijk van de tegenstander.” zegt Dollenkamp over de grote kloof tussen het viertal wedstrijden tegen de concurrenten. De oefenmeester blijft ook realistisch: “Winst en verlies liggen dichtbij elkaar in deze klasse, maar de wedstrijd die we hebben verloren waren terecht. De gelijkspelen daarentegen niet. Die hadden wij alle twee gewoon kunnen winnen.”

Zondag wacht wederom een concurrent op de Zunnebargh. SV Vaassen, uit het gelijknamige dorp liggend in de oostrand van de Veluwe, komt op bezoek. Zij kennen echter een haperende vorm in deze fase van het seizoen. Kijkend naar de laatste zes wedstrijden moest de ploeg van Fethi Ozerdogan vijf keer tegen een nederlaag aankijken. De ploeg is terug te vinden op 11de plek met een puntentotaal van 8.

De wedstrijd begint zondag om 14:00 en is te bewonderen op het bosrijke sportpark “De Zunnebargh” in Diepenveen. Omdat alle seniorenteams op 1 december thuis spelen is het zondag Super Sunday! Dat betekent dat DJ Bas Blokvoort ’s middags deuntjes ten gehore brengt. Dus komt allen naar de Zunnebargh om de teams naar de overwinning te juichen en er daarna nog gezellige dag van te maken!

Sportieve groet,
Mathijs Bolink

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma