Geen wedstrijden

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

Een team van selectietrainers heeft op zaterdagavond 12 januari de winst in de wacht gesleept tijdens het boerenkooltoernooi. In het Hof van Salland was geen enkele ploeg sterker dan de trainers.

In de poulefase wisten de trainers zeven punten bij elkaar te spelen. Dit ging uiteraard met goed spel en vlot lopende aanvallen. Die zeven punten zorgde voor een plek in de finale. Daarin werd na een 1-0 en 2-1 achterstand uiteindelijk met 2-5 gewonnen. Zo’n finale moet je uiteraard even spannend maken voor het publiek.

Aan het eind van de avond konden de trainers juichen en keken bijna 50 spelers een beetje beteuterd toe. Zij moeten dit een jaar aanhoren. Uiteraard was het boerenkooltoernooi weer een succes dit jaar. Er werd volop genoten door de spelers en ook de leiding had het naar zijn zin.

Maar er kan maar één team de beste zijn en dat waren:
Nick Witteveen
Robert Ooiman