Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Na 3 weken geen wedstrijd was het weer tijd om de wei in te gaan. Heeten 13-3 stond op het programma. Zij stonden samen met ons op een gedeelde tweede plaats. Bij winst konden we afstand nemen van Heeten en op dezelfde hoogte te komen als Sportclub Deventer.

Diepenveen begint sterk aan de eerste helft. We komen goed door via de linkerkant. Maher op de linksbuiten positie en Daan op de links-midden positie voelen elkaar goed aan, combinatie na combinatie zorgen voor gevaar voor het doel van Heeten. Na nog een goede combinatie wordt Diako gevonden door Maher, Diako schiet de bal rakelings langs het doel van de uitstekende doelman van Heeten.

De volgende kans laat niet lang op zich wachten, via een ingestudeerde corner komt Wout bijna aan het scoren toe. Uit de counter van deze corner wordt Heeten gevaarlijk vanuit een corner. Deze wordt goed verwerkt waardoor er geen reden is voor Paniek voor de vandaag sterk spelende Julian en Wout, constant zorgen zij voor rust en overzicht in de verdediging, aangevuld door Jesper en Ties die het zweet voor de ogen werkten. En Sven de betrouwbare sluitpost mijn complimenten!

Na twee kansen op een goal schijft Maher de openingstreffer op zijn maan. Daan die heerste op het middenveld assisteert Maher met een vlijmscherpe pass 1-0! De 2-0 volgt snel, uit een corner is het Kjeld die de bal goed binnen tikt. Heeten komt er via de spits gevaarlijk uit en maakt de 2-1, dit na een kleine fout van de verdediging waar er geen coaching aan elkaar wordt gegeven. Dit is een mooi leermoment voor de verdediging, nadat Milan (geleend van de 13-1) twee keer afdrukt in het doel van Heeten gaan we rusten met een 4-1 voorsprong.

In de rust blijven we honger hebben naar doelpunten. Een mooi gezicht, het afjagen van de tegenstander gaat maar door, de jongens coachen elkaar in het doorjagen. Mooi hoe de jongens elkaar coachen en aanspreken in het veld! Ook op het moment verder in de wedstrijd waar de honger naar doelpunten omslaat in egoïsme.

Er werd veel alleen gespeelt en niet overgespeeld, hier werd binnen het team wat van gezegd en in no time werd er weer gecombineerd en overgespeeld. Ook dit is een mooi moment in de wedstrijd. Al gauw werd de voorsprong uitgebreid door Finn (geleend van de 12-2). Hij scoorde 2 keer en speelde een goeie wedstrijd op een D-veld wat voor hem nieuw was, ook daar een groot compliment voor! Nadat Beer een keer op aangeven van Ties en een keer op aangeven van Maher tweemaal wist af te druken. Was het slotakkoord voor Lasse “Wout” Schöne. Hij schoot de bal van zon 35 meter over de keeper heen en daar was de 9-1.

Vandaag was met namen het team heel sterk. Elkaar aanspreken op wat goed gaat en beter kan. Een groot compliment aan dit team wat zich elke week weer ontwikkeld en steeds weer met plezier op het veld staat. Woensdag 18:30 hervatten we de competitie op de Muggert in Wesepe. Tot dan!

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma