Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Zondag 22 september werd het nieuwe seizoen afgetrapt bij vv Diepenveen. De organisatie van de kick-off had een dag vol leuke activiteiten samengesteld en de weergoden waren ons goed gezind. Het was goed om zoveel deelnemers te begroeten die gingen deelnemen aan alle activiteiten die te beleven vielen op sportpark de Zunnebargh.
De ochtend begon met de sponsorloop voor Oeganda. Het doel was om geld in te zamelen voor de Bukomansimbi Eagles in Oeganda. Met het opgebrachte geld kunnen voorzieningen en materialen worden ingezet om het sporten in Oeganda te stimuleren.
De deelnemers aan de sponsorloop waren jeugdspelers van vv Diepenveen van mini t/m JO13. Zij begonnen onder leiding van jeugdtrainers van Go Ahead Eagles aan de warming-up. Hierin waren veel technische oefeningen opgenomen en er werd ook veel met de bal geoefend.

De deelnemers begonnen onder leiding van jeugdtrainers van GAE aan de warming-up.


De sponsorloop bestaat uit rondjes rennen over het veld aangemoedigd door het aanwezige publiek. Dit heeft gezorgd voor snelle tijden. De deelnemers gaan allen juichend over de finish en daarna op de groepsfoto.
De sponsorloop heeft een mooi bedrag opgeleverd. Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet!!

Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet!

Na de sponsorloop was het tijd dat de ouders zich ook van hun sportieve kant lieten zien, want het ouder kind toernooi ging beginnen. De kinderen zorgden ervoor dat de ouders zich goed in het zweet moesten werken. Een groot succes, (ont)spanning en hilariteit. Soepel speelt de jeugd de bal naar elkaar om te laten zien waar zij doordeweeks voor trainen. Verdedigend en aanvallend zit het wel snor en  ze scoren aan lopende band!
Na de tijd werd er gezellig een broodje gegeten en met ranja geproost op de goede afloop.

De kinderen zorgden ervoor dat de ouders zich goed in het zweet moesten werken.

Er werden heel wat verbeten duels uitgevochten.

De kinderen vermaakten zich goed op het luchtkussen.


Italiaanse ambiance onder een Spaanse zon in het mooie Diepenveen.

Het publiek was massaal toegestroomd om de eerste competitiewedstrijd van de geel zwarte brigade in de derde klasse B gade te slaan.
De spelertjes van de laagste teams mochten mee het veld oplopen met de spelers van het eerste elftal. Dit was best spannend om mee te maken en een grote eer. Onder begeleiding van vuurwerk en vlaggen werd het veld betreden. Een waar spektakel.

De pupillen mochten de spelers van het eerste elftal begeleiden.

De spelers van Diepenveen begonnen met goede moed en gezonde spanning aan de wedstrijd. Toch bleef het positieve hoogtepunt bij het eerste doelpunt van de wedstrijd. Diepenveen kwam met 1-0 voor. Het feit dat keeper Witteveen zich binnen 20 minuten al ontpopt had tot man of the match zei genoeg. Helios herpakte zich en stelde nog voor de rust orde op zaken. Het scorebord gaf 1-3 aan toen het rustsignaal klonk.

Diepenveen komt op een 1-0 voorsprong.

Ook de tweede helft bleek Helios een maatje te groot voor onze jonge onervaren ploeg. Na de 1-4 was de ban gebroken en konden de bezoekers uitlopen naar een 1-7 voorsprong. Het laatste kwartier werd er niet meer gescoord en het eindsignaal werd met opluchting begroet door de thuisploeg.
Het is zaak om de rug te rechten want volgende week wacht de uitwedstrijd tegen AZC. We gaan niet bij de pakken neerzitten, volgende week beginnen we gewoon weer op 0-0!

Na de wedstrijd werd er door Erik van Luttikhuizen een persconferentie gehouden met de trainers en aanvoerders van beide ploegen. Dit was erg leuk om mee te maken. Natuurlijk wilden de woordvoerders van de thuisploeg niet te lang uitweiden over deze wedstrijd die met 7-1 werd verloren.

Persconferentie met trainers, aanvoerders en Erik.

Na de wedstrijd werd de muziek aangeslingerd en werd er nagepraat en gedanst op het zonovergoten terras. De wonden van het verlies werden gelikt. En toen de uitslag in het juiste perspectief was gezet was er toch nog tijd om er een feestje van te maken.

Iedereen bedankt voor de komst naar de kick-off van het seizoen 2019/2020!
De organisatie.

foto’s: Jan van de HaarAnnouncement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma