Geen wedstrijden

Agenda

2021

22 okt : Oktoberfest, locatie: clubhuis

3 nov: ALV OMNI, locatie: clubhuis

19 dec: Hans Rasker toernooi, locatie: Hof van Salland

27 dec: Top 2000 quiz, locatie: clubhuis

2022

2 jan: Nieuwjaarsreceptie DSC, locatie: clubhuis

8 & 9 jan: Boerenkool toernooi, locatie: Hof van Salland

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

Afgelopen zaterdag 14 december heeft Diepenveen JO19-1 zich tot kampioen gekroond in de najaars competitie van de 2e klasse! Door een 11-2 overwinning op Colmschate ’33 is de ploeg niet meer in te halen door de andere ploegen in de competitie.

Vorige week werd er in belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Klarenbeek een belangrijk gelijkspel uit het vuur gesleept. In een zware wedstrijd waarin het kampioenschap op het spel stond gingen beide teams vol voor de overwinning. Door de 1-1 uitslag kwam het voor beide teams neer op de laatste wedstrijd. Diepenveen had voorafgaand een beter doelsaldo, maar de laatste wedstrijd moest wel worden gewonnen!
Klarenbeek won hun laatste wedstrijd met maar liefst 14-1. Hier zette Diepenveen een stand van 11-2 in hun voordeel tegenover. Waardoor beide ploegen met evenveel punten (9 gespeeld, 22 punten) zijn geëindigd. Omdat Diepenveen een beter doelsaldo kent zijn zij kampioen! Een groot compliment gaat uit naar Klarenbeek dat een zeer waardige opponent is gebleken.

Bij deze willen we de spelers en begeleiding van Diepenveen JO19-1 feliciteren met het kampioenschap!!

Jan was bij de kampioenswedstrijd tegen Colmschate ’33 aanwezig en heeft de middag in mooie foto’s vastgelegd. Hierbij een fotoverslag.Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma