Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Afgelopen zaterdag 14 december heeft Diepenveen JO19-1 zich tot kampioen gekroond in de najaars competitie van de 2e klasse! Door een 11-2 overwinning op Colmschate ’33 is de ploeg niet meer in te halen door de andere ploegen in de competitie.

Vorige week werd er in belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Klarenbeek een belangrijk gelijkspel uit het vuur gesleept. In een zware wedstrijd waarin het kampioenschap op het spel stond gingen beide teams vol voor de overwinning. Door de 1-1 uitslag kwam het voor beide teams neer op de laatste wedstrijd. Diepenveen had voorafgaand een beter doelsaldo, maar de laatste wedstrijd moest wel worden gewonnen!
Klarenbeek won hun laatste wedstrijd met maar liefst 14-1. Hier zette Diepenveen een stand van 11-2 in hun voordeel tegenover. Waardoor beide ploegen met evenveel punten (9 gespeeld, 22 punten) zijn geëindigd. Omdat Diepenveen een beter doelsaldo kent zijn zij kampioen! Een groot compliment gaat uit naar Klarenbeek dat een zeer waardige opponent is gebleken.

Bij deze willen we de spelers en begeleiding van Diepenveen JO19-1 feliciteren met het kampioenschap!!

Jan was bij de kampioenswedstrijd tegen Colmschate ’33 aanwezig en heeft de middag in mooie foto’s vastgelegd. Hierbij een fotoverslag.Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma