Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Woensdag 4 december stuurde Sinterklaas zijn beste voetbalpieten naar vv Diepenveen. Maar liefst zes Pieten hebben de trainingen van de O9’s, O8’s en de mini’s op de kop gezet. De pieten leerden trucjes, scoorden doelpunten en gaven cadeautjes weg!

Om 17:00 uur begon de training en was natuurlijk de grote vraag: Waar zijn de pieten? Zoals gewoonlijk kwamen die een klein beetje later. Toen de pieten eenmaal het veld op kwamen kon het feest beginnen. Tot 18:00 uur werd er gezwoegd en gezweet. De pieten deden mee met de warming-up, de passoefeningen, de afrondoefeningen en zelfs de eindpartij. Na al dat harde werken was het tijd om binnen eens lekker aan de warme chocolademelk te gaan. Hier bleef de sinterklaasstemming hangen en werd er gezongen en gedanst op de bijpassende Sinterklaas muziek. Alle kinderen werden voorzien van een volle hand met pepernoten en ander lekker snoepgoed.

Al met al was het weer een prachtig Sinterklaas- en voetbalfeest op de velden en in de kantine van het sportpark in Diepenveen. Een dank aan de activiteitencommissie, de trainers en de andere vrijwilligers. Door jullie was het wederom een geslaagd feest!!

Sinterklaas

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma