Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Afgelopen zondag 13 oktober hebben de trainers van de mini’s van vv Diepenveen het eerste JO-7 toernooi voor de mini’s van 6 en 7 jaar oud georganiseerd! Samen met de trainers van de mini’s van Sportclub Deventer en SV Schalkhaar bedachten ze een opzet om de oudste mini’s voor te bereiden op de wekelijkse wedstrijden van JO-8.

Terwijl het eerste elftal hun tweede overwinning in de wacht probeerde te slepen, deden de mini’s op het veld ernaast hun uiterste best om alle wedstrijdjes te winnen! Het zorgde voor een mooie entourage; de jongste beloftes op veld 2 met de grote mannen van het eerste daarnaast!

de mini’s deden hun uiterste best om alle wedstrijdjes te winnen!

Alle 7 teams speelden 6 wedstrijden (4 tegen 4) waarna de winnaar van het toernooi bekend zou worden. Beide Diepenveense teams begonnen voortvarend! De teams van SV Schalkhaar en Sportclub Deventer waren niet opgewassen tegen de goed voorbereide mini’s. De mini’s zetten hun tegenstanders meerdere keren op het verkeerde been door de goed uitgevoerde “schaarbeweging” die ze de afgelopen trainingen hadden geleerd!

Twee teams van Diepenveen streden voor het kampioenschap. Team 2 speelden uitstekende wedstrijden maar verloren af en toe nét met 1 doelpunt verschil. Team 1 speelde voor rust de sterren van de hemel in doelpuntrijke wedstrijden. Wellicht dat de ranja in de rust niet sterk genoeg was, want de jongens verloren de eerste wedstrijd na rust onnodig. De eerst volgende wedstrijd was tegen Sportclub Deventer 1 dat nog geen wedstrijd had verloren. Het werd een bloedstollende wedstrijd waarbij het publiek intens meeleefde. Een daverend applaus volgde toen team 1 de wedstrijd met 4-3 in de wacht had gesleept! Toen ze later in de kantine hoorden dat ze met één doelpunt verschil het toernooi op doelsaldo hadden gewonnen kon de dag natuurlijk niet meer stuk!!

Goed gedaan, sterrenteam!

Al met al een prachtig toernooi dat binnenkort wordt voortgezet bij SV Schalkhaar en Sportclub Deventer! We zijn benieuwd of onze Diepenveense mini’s daar hun titel kunnen verdedigen!

de begeleiders van de mini’s

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma