Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Vandaag is het een week geleden dat het 1e van Diepenveen kampioen werd. Nu de gele rook iets is opgetrokken op sportpark de Zunnebargh komen we elkaar tegen bij het Gerritstoernooi. Iedereen heeft het erover hoe speciaal zondag 26-mei-2019 is geworden. We hebben het allemaal op onze eigen manier beleefd, maar we zijn allemaal trots op de jongens en de club!

Dat de beslissing voor het kampioenschap van de 4e klasse G op de laatste speeldag zou aankomen en de 2 beste ploegen uit de klasse tegen elkaar moesten aantreden zorgde voor een mooi affiche. Er is goed gehoor gegeven aan de oproep om de club te komen aanmoedigen. Zo ook bij GFC Goor, die met 6 bussen vol enthousiaste supporters waren afgereisd naar Diepenveen.

Veel beleving op er rond het veld

Er waren ook veel jonge supporters mee en wat hebben ze gezorgd voor een fantastische sfeer! Zoveel toeschouwers langs het veld hebben we zelden gezien. Zonder een tegenstander is er geen wedstrijd en zonder de supporters is er niet de sfeer! We willen GFC Goor en al hun supporters bedanken voor de geweldige middag en de sportieve reacties. Het was echt een voetbalspektakel. We wensen jullie veel succes in de zaterdagcompetitie!

De technische staf (en het publiek 2 rijen dik)

Wat waren we in Diepenveen toe aan een kampioenschap en wat hebben we hier naar toe geleefd. Volgend jaar weer 3e klasse en wat hebben we een feest gevierd met zijn allen! Mensen waren dronken van geluk. En ons geel-zwarte hart is een stukje groter gegroeid.

Er waren veel supporters

Namens de club willen we de mensen bedanken die binnen 2 weken het kampioensfeest hebben voorbereid. Vincent, Duncan, Tonny, Ruud, Sander, Genéé, Inge en Bart: DANK! Het was tot in de puntjes geregeld.

Trots!

En natuurlijk bedanken we alle vrijwilligers die op de dag zelf hebben gezorgd dat alles in goede banen liep. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen! Het stond als een huis!

Bar-toppers

Aan media aandacht was zeker geen gebrek!  RtvOost was aanwezig met de camera, zowel op zondag als op maandag toen er werd opgeruimd. Voor wie het gemist heeft kan de filmpjes van RtvOost hier terug kijken:

Zondag.
https://www.rtvoost.nl/nieuws/313144/A-junior-helpt-VV-Diepenveen-met-beauty-aan-kampioenschap

Maandag. Wij zijn kampioen! Wij zijn kampioen! 
https://www.rtvoost.nl/nieuws/313184/Promotiekoorts-grijpt-om-zich-heen-in-Deventer-en-omgeving

Zondag 26-mei-2019 is opnieuw te beleven door de foto’s gemaakt door Jan van de Haar te bekijken. Deze foto’s zijn te vinden onder deze link
https://www.dorpspleindiepenveen.nl/in-beeld/diepenveen-1-kampioen-4e-klasse-g/

De foto’s gemaakt door Hans Voortman zijn te vinden onder deze link
https://www.flickr.com/photos/181805183@N07/

Spanning…
Of toch niet?
Mooie vlaggen
Dol van geluk
Op ‘de platte wagen’
Drukte van belang

Veel succes in de 3e klasse!!!!
Tot volgend seizoen!

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma