Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Het 4e elftal van vv Diepenveen heeft 3 wedstrijden in 8 dagen gespeeld. Alle drie de wedstrijden werden met winst afgesloten. We kunnen dan ook spreken van een zeer succesvolle Europese week!

De Europese week begon met een thuiswedstrijd tegen Heino 6. Een team waartegen we vorig seizoen nog een keer dik verloren. De ploegen hielden elkaar lange tijd in evenwicht. Toch wist het 4e aan het langst eind te trekken en won de wedstrijd met 4-3.

De volgende halte was de uitwedstrijd tegen Wesepe 3. Deze wedstrijd werd op een doordeweekse avond gespeeld omdat Wesepe 3 op zondag niet genoeg spelers bij elkaar kon krijgen. Het was woensdag 20 november een mistige dag, gelukkig kon de wedstrijd wel doorgaan! Omdat onze vaste keeper nog steeds geblesseerd is aan een tennisknie hadden we Vlad als leenkeeper op de kist staan. Diepenveen wist op voorsprong te komen, maar een paar minuten later wist Wesepe de gelijkmaker te produceren. 1-1 met rust. Na de rust begon Diepenveen powerplay te spelen en dit resulteerde in een 3-1 voorsprong. Wesepe wist nog wat terug te doen, maar elke keer bouwde Diepenveen de voorsprong uit naar 2 doelpunten. De eindstand was 5-3 in het voordeel van Diepenveen.

Al 6 punten in de pocket, konden we hier 9 punten van maken? De volgende tegenstander was SV Zwolle 3. Omdat we zondag 24 november als enige team thuis speelden werd er door Ruud en Jeroen een ontbijt geregeld. Het ontbijt was zeer compleet en erg lekker! Ruud en Jeroen bedankt!

Ook gaf het ontbijt genoeg energie om de 3e wedstrijd van deze week te spelen. Gelukkig was Lippe vandaag weer aanwezig en ging hij het doel verdedigen. Er werd sterk aan de wedstrijd begonnen alleen konden we het doel nog niet vinden. De spits van Zwolle wist te profiteren van een moment van onoplettendheid in de verdediging van Diepenveen en bracht Zwolle op een 1-0 voorsprong. Nog voor de rust werd dit gerepareerd. Een goede aanval leidde tot een strakke voorzet van de rechterkant die door onze Bas onberispelijk werd ingeschoten. We konden niet veel later weer juichen toen Pascal de bal richting het doel schoot en Hans net deed of hij de bal wilde inkoppen, maar stiekem onder de bal doorliep, waardoor de keeper kansloos bleef. Met een 2-1 voorsprong begonnen we aan de thee.

De tweede helft begon en Zwolle bleek vastberaden om punten mee naar huis te nemen. Er vielen ruimtes op de helft van de tegenstander en Marcel stond aan het eind van een aanval en schoof de bal beheerst in de verre hoek. Bijna vanaf de aftrap kwam er een scherpe voorzet over de rechterflank die gevaarlijk in de zestien meter van Diepenveen belande. Hier zaten de keeper en verdediger van Diepenveen elkaar dwars waarna de bal zich plots in het doel bevond. Zwolle bleef hierdoor in de wedstrijd en geloofde nog in een stunt. Gelukkig herpakte onze ploeg zich en wist Stefan de wedstrijd in het slot te gooien. Een 4-2 overwinning was een feit.

Door de 9 punten is het elftal van de trotse sponsor GCB Asbestonderzoek en Advies BV gestegen naar de 2e plek in de 5 klasse. Op 1 punt achterstand van de koploper!

Tot aan de winterstop staat ons nog een uitwedstrijd tegen SDOL 4 te wachten en daarna een thuiswedstrijd tegen Schalkhaar 5.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma