Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Diepenveen 013-2 neemt het in de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op tegen ABS 013-4. Beide teams werden geplaagd door de weergoden die de twee ploegen met een flinke portie wind het veld op stuurde.

Dit pakte in de eerste helft in het voordeel van ABS uit. Hoewel Diepenveen het beter spel op de mat legde, en bijna de hele eerste helft balbezit had op de helft van de tegenstander. Was het ABS die de meeste en gevaarlijkste kansen kregen. Door een kleine miscommunicatie achterin werd ABS twee keer gevaarlijk voor de goal van Diepenveen. De bal werd tot twee keer toe van de doellijn gehaald en dit zorgde ervoor dat de stand op 0-0 bleef. Diepenveen speelde dus een sterkte eerste helft, maar had moeite met het blok van ABS wat goed in elkaar zat. Na nog eens 2 corners voor Diepenveen met geen resultaat werd de ruststand bepaald op 0-0.

In de rust werd vanuit de spelers zelf duidelijk wat er anders moest. Wij moesten het veld breder maken. Zodat wij meer ruimte kregen om te voetballen en het voor ABS moeilijker werd om te verdedigen. Een mooi moment waarin de spelers zelf met elkaar overleggen wat er beter moet. En ook nog eens de juiste oplossing vinden. Iets waar je als trainer alleen maar heel tevreden en misschien wel een beetje trots op mag zijn. Met deze tactische peptalk vers in het voorhoofd begonnen we wederom sterk. 2 minuten na rust was het raak. Matthijs gaf een strakke corner voor die door alles en iedereen werd aangeraakt, na een lange scrimmage belande de bal uiteindelijk via de rug van Collin het doel verdween 1-0! De wedstrijd breekt open in het voordeel van Diepenveen. We blijven goed voetballen en hebben controle over de wedstrijd. De tweede corner in de tweede helft brengt opnieuw geluk. Matthijs snijdt zijn corner goed aan, deze beland voor de voeten van Maher die de 2-0 op zijn schoen heeft en hier heel zorgvuldig mee omgaat. Een 2-0 voorsprong kort na rust dus. Een afstandsschot en opnieuw een goal uit een corner zorgen voor een 4-0 voorsprong.

Een mooi begin aan de tweede seizoenshelft, waarin we ons zelf belonen en ons zelf aanspreken op wat er goed gaat of wat er beter moet. Daarnaast een compliment aan Collin (15-3) en Vasco (12-2). Vasco die zich moeiteloos aanpaste aan het grote veld en de buitenspelregel, ook Collin verdient de complimenten over zijn spel. Fijn dat deze jongens meededen

Uiteindelijk kwam ABS nog tot een doelpunt na een mooi uitgespeelde aanval 4-1.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma