Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Diepenveen O19-1 is in de thuiswedstrijd tegen Nunspeet O19-1 kampioen geworden. Het team won op de eigen Zunnebargh met 3-0 nadat de spanning in de tweede helft helemaal weggespeeld was en schitterende goals werden geproduceerd.

Diepenveen O19-1 kampioen 2019-2020

Het was uiteraard groot feest op het sportcomplex. Met fakkels en rookbommen werden de spelers onthaald op het terras voor het clubhuis. Na een woord van de jeugdvoorzitter, het uitdelen van de kampioenshirts, het eten van de kampioenstaart en het drinken van het eerste biertje stond de platte kar op ons te wachten. Een rondrit van een half uur door Diepenveen bleek één groot feest. De Hollandse hits schalden uit de speakers en het blijkt dat er een aantal hele goede zangers in de groep aanwezig waren.

De 1-0 werd goed gevierd

Na terugkomst stond de BBQ klaar en ook had Lee zijn oom gevraagd om met de loempiakraam langs te komen. Een aantal jaren geleden konden wij al genieten van de loempia’s van papa Lee, en nu, tijdens het kampioensfeest was het weer zover. Het feest duurde tot de laatste uurtjes voort. En daar hebben we ontzettend van genoten.

Op de platte kar!

Na zo’n fantastische dag denk je dan altijd even terug. Want op welke manier is dit talentvolle team dan kampioen geworden. Het begon met een 2-1 overwinning op AZC. Na 90 minuten stonden we met 0-1 achter en dat wisten we recht te breien in zes minuten extra tijd. Vervolgens hebben we een aantal uitstekende wedstrijden gespeeld. Één van de hoogtepunten was de 5-1 zege op het sterke ZAC uit Zwolle. In een rechtstreeks duel om de koppositie tegen Be Quick’28 kwamen we de tweede helft helemaal los en wonnen we met 2-7. Een week later volgde D-day in onze competitie. We sleurden, knokten en speelden uitstekend voetbal in Zeewolde. Lang bleef het 1-1 tot minuut 93. We hadden een ‘alles of niets’ wissel gedaan. Het werd alles want we wonnen alsnog. Sinds dat moment bekeken we week tot week hoe we de wedstrijd konden winnen. Daar hebben alle 15 spelers hele belangrijke bijdragen aan geleverd met als ultieme beloning een meer dan verdiend kampioenschap!

Meer foto’s zien? Klik op onderstaande links!

Diepenveen-Nunspeet

Kampioensfeest

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma